Site Rengi

DOLAR 32,3451
EURO 35,1132
ALTIN 2.307,40
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Fizyomer, Antalya’daki Fuarda Yerini Aldı

15.08.2019
A+
A-

Fizyomer Terapia, Antalya Expo Center'de düzenlenen Hestourex 2019 Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı’na katıldı. 
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hestourex 2019 Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı, Antalya Expo Center’de düzenlendi. 165 ülkeden 6 bin alım heyetinin yer aldığı bu geniş iş geliştirme platformunda Fizyomer Terapia da yerini aldı. Cumhurbaşkanlığının himayelerinde düzenlenen Hestourex 2019 Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı’nda Fizyomer Terapia Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir yabancı alım heyetleriyle görüşmeler sağlayarak Eskişehir’i ve Türkiye’yi temsil etti. 
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Hestourex 2019 Fuarı’nda Eskişehir Standına gelerek İl Turizm Müdürü Şennur Azade ve Fizyomer Terapia Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir ile görüştü. Sağlık turizminde gelinen noktaya değinen Tünerir, ”Sağlık turizminde Türkiye dünyanın diğer ülkeleriyle kıyaslandığında giderek daha cazip hale gelmiştir” dedi. 
Sağlık Bakanlığı’nın sağlık turizmi çalışmalarını desteklediğini, yabancı hastaların ülkemizde tedavi olmaları yönünde yapmış olduğu önemli çalışmaları olduğunu söyleyen Tünerir, “Biz de Eskişehirde bulunan özel hastanelerin sağlık turizmine katkıda bulunmasını hem ülkemiz hem de şehrimiz adına çok önemsiyoruz" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.