Site Rengi

DOLAR 32,3583
EURO 34,9921
ALTIN 2.326,20
BIST 9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Fuat Çapa’dan Eleştirilere Tepki

15.08.2019
A+
A-

Altınordu’ya 4-2’lik skorla mağlup olan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa eleştirilere tepki göstererek, “Bizim hangi durumda olduğumuzu çok çabuk unuttuk. Her şey güllük gülistanlık gibi baktık. Öyle bir şey gelecek 3-4 sene içerisinde yok. Bu şehir bunu kabullenmek zorunda” dedi.  
Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında Eskişehirspor evinde, Altınordu’ya 4-2 mağlup oldu. Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Fuat Çapa, “Beklemediğimiz ve istemediğimiz bir sonuçla karşı karşıyayız. Oyunu değerlendirecek olursak sadece maçı izlemiş olan birisi bu skoru tahmin etmez. Rakibimizin kontrada iyi olduğunu biliyorduk. Oyuncularımızla bunu paylaşmıştık. 1-0 öne geçtik ama kısa sürede Altınordu beraberliği yakaladı. Üç puana çok ihtiyacımız olduğu için duygularımızı ön plana çıkararak oyun disiplininden koptuk. İkinci yarıda istek ve arzu fazlasıyla vardı. Bir takımın maçı kazanması için bütün unsurlar vardı. 4-5 net gol pozisyonu 14 – 15 duran top kullandık. Son yarım saat bize gelecek adına ümit verici. Transfer dönemini açtıktan sonra oynadığımız 6 karşılama. Bugün çok üzerine koyduğumuzu düşünüyorum. Karşımızdaki takım çok iyi bir takım. Buna rağmen iyiydik. Son tercihlerde güçsüz kaldık. Şimdi bunu tamamen geride bırakacağız. Önümüzde 8 hafta var. Bu 8 hafta final havasında geçecek” ifadelerini kullandı. 

“Normale dönelim ondan sonra beklenti içerisine girelim" 
Düzenlenen basın toplantısında takıma ve kendisine olan eleştirilere tepki gösteren Fuat Çapa, gelecek 3-4 sene içerisinde güllük gülistanlık bir tablo olmadığını vurguladı. “Bu şehir bunu kabullenmek zorunda” diyen Çapa: “Tabii ki eleştiriler olacak. Bu normal. Bize olan eleştiriyi yadırgamıyorum. Ama bizim hangi durumda olduğumuzu çok çabuk unuttuk. Her şey güllük gülistanlık gibi baktık. Öyle bir şey gelecek 3-4 sene içerisinde yok. Bu şehir bunu kabullenmek zorunda. Tabii ki hedeflerimiz olacak. Eskişehirspor Süper Ligi hakkediyor bu bir gerçek. Ama şu anda yaşanan da bir gerçek. Kulüp olarak da bir normale dönelim ondan sonra beklenti içerisine girelim. Ondan sonra hedef koyalım” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.