Site Rengi

DOLAR 32,5964
EURO 34,7967
ALTIN 2.494,72
BIST 9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Fuat Çapa’nın Eskişehirspor Karnesi

15.08.2019
A+
A-

Spor Toto 1. Lig’de geçen sezon Fuat Çapa yönetimindeki Eskişehirspor, 34 resmi karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 yenilgi aldı. Söz konusu 34 karşılaşmada 44 gol atan Eskişehirspor, kalesinde ise 66 gol gördü. 
Eskişehirspor ile sancılı bir sezonu geride bırakan ve kulüp adına büyük fedakarlıklar yapan Fuat Çapa, transfer tahtası sorunundan dolayı ligin ilk yarısında genç oyunculardan kurulu kadro ile mücadele etti. Ligin ikinci devresinde transfer yasağının kalkmasıyla Emre Güral, Sissokko ve Jesse gibi oyuncularla eli güçlenen Çapa, küme düşer denilen takımı ligde tutmayı başardı. 

En çok gol yiyen ikinci takım 
Diğer yandan gol yeme sorununa çözüm bulamayan Çapa yönetimindeki Eskişehirspor, küme düşen Karabükspor’dan sonra kalesinde en fazla gol gören ikinci takım oldu. Siyah-kırmızılılar, 44 gol atarken, ağlarında tam 66 gol gördü. Ligi eksi 22 averajla bitiren EsEs’in gelecek sezon savunma bölgesinde yaşanan bu sıkıntıyı nasıl çözeceği ise merak konusu. 

İçeride iyi deplasmanda kötü 
Verilere göre Çapa yönetiminde yüzde 26.5 galibiyet oranına sahip olan Eskişehirspor, aldığı 9 galibiyetin 7’sini evinde, 2’sini ise deplasmanda elde etti. Dış sahadaki galibiyet sayısı, içeride aldığı galibiyetlere nazaran düşük olan Eskişehir temsilcisinin, Fuat Çapa yönetiminde gelecek sezon deplasman fobisini çözmesi de ümit ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.