Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Gelirlerini Mehmetçik Vakfı’na Bağışladılar

15.08.2019
A+
A-

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde ilçe merkezi ve köylerinde süt satan vatandaşlar, bir günlük gelirlerini Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. 
Aslanapa Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ''Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden askerlerimize destek vermek amacıyla Mehmetçik Vakfı’na bir günlük süt gelirimizi bağışlamak istiyoruz diye vatandaşlarımızdan ve ilçemizde bulunan firmalardan bize başvuru geldi. Yapılan organize sonucu 35 bin TL tutarında elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı hesabuna yatırıldı'' denildi.

Aslan Oba Süt, Doğuş Süt, Değirmenciler Süt ve Ispey Süt şirketlerinden oluşan Aslanapa Süt Üreticileri birliği yaptıkları ortak açıklamada, ''Memleketimize, cennet vatanımıza içeriden ve dışarıdan yapılan hain saldırılara karşı Mehmetçiğimiz şu anda Afrin’de bir operasyon yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan her fert gibi bizlerde askerlerimizin yanındayız. Şehit olan gazi olan askerlerimiz için bizimde çorbada tuzumuz olsun diye böyle bir kampanya yaptık. Bir günlük gelirimizi Mehmetçik Vakfına bağışlayacağımızı beyan ediyoruz. Allah oralarda düşmanla karşı karşıya olan bütün Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun. ifadelerini kullandılar. Sütlerini Mehmetçiklerimiz için bağışlayan tüm üreticilerimize sonsuz teşekkürler'' ifadelerini kullandılar. 
Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, yaptığı açıklamada, ''Aslanapa ilçemizin cefakar, vatansever insanlarının yaptığı bu kampanya takdire şayandır. Kuruluşun topraklarında yaşayan hemşerilerimi yürekten tebrik ediyorum'' diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.