Site Rengi

DOLAR 32,3151
EURO 35,0957
ALTIN 2.298,67
BIST 9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Genç İşadamlarından Tekgöz’e İlgi

15.08.2019
A+
A-

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Genç MÜSİAD'ın davetinde üyeler tarafından ilgiyle karşılandı. Tecrübelerini paylaştığı gençlere çok güvendiğini söyleyen Tekgöz, “Gençler mutlaka yönetim kademelerinde olmalı” dedi.

Sadi Dönmez başkanlığındaki Genç MÜSİAD Üyeleri, “Tecrübe Paylaşım Toplantısı”nda ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ü ağırladı. Toplantıya üyelerin neredeyse tamamı katılırken, gençlerin Tekgöz’e ilgisi, sıcak ve samimi yaklaşımı dikkatlerden kaçmadı. Gençlere 50 yıllık ticari geçmişini, tecrübelerini anlatan, tavsiyelerde bulunan Tekgöz, “Çok çalışmaktan, mücadeleden, yeniliklere ayak uydurmaktan, en önemlisi de dürüstlükten asla vazgeçmeyin!” mesajı verdi. Konuşmasında gençleri çok önemsediğini sık sık dile getiren Tekgöz, “O nedenle siyasette, ticarette, ekonomide, STK’larda daha aktif olmalarını isterim” dedi.

Yönetim ve Zihniyet Değişikliği Şart

 

Ticaret Odası başta olmak üzere Eskişehir’de tüm yönetim kademelerinde gençlere görev verilmesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan Tekgöz, "Gençlerin enerjisine, dinamizmine, fikirlerine ihtiyacımız var. Şehrin ekonomisinin, sosyal ve kültürel yaşamının gelişmesi için gençliğimizden faydalanmak zorundayız. Gençlerimiz de görev, yetki ve sorumluluk alma konusunda çaba göstermelidir. Gençler o kademelerde olacak ki, şehrin geleceğiyle ilgili verilen kararlarda temsil edilsinler” şeklinde konuştu. Genç MÜSİAD’lıların ETO seçimlerine ilişkin sorularını da yanıtlayan Tekgöz, “Ticaret Odası’nda artık yönetim ve zihniyet değişikliğinin zamanı gelmiştir. Değişimi başlatacak olan da odamızın âidat dışında hatırlanmayan, odamızın gerçek sahibi olan üyeleridir. 7 Nisan’daki seçim, Eskişehir ticaretinin geleceğinin seçimidir.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.