Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

"Gençlerle Kültür Köprüsü Buluşmaları"

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Gençlik Platformu'nun düzenlediği "Gençlerle Kültür Köprüsü Buluşmaları" etkinlik eski Eskişehir Atatürk Stadında yapıldı.
Etkinlik daha sonra iftar programı ve Serdar Tuncel'in, şiir dinletisi ve söyleşisi ile devam etti. Eski Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki etkinliğe AK Parti eski İl Başkanı ve Eskişehir Milletvekili Adayı Dündar Ünlü'nün yanı sıra, AK Parti İl Başkan Vekili Murat Özcan, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, BBP MKYK Üyesi ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Ahmet Namık Akdoğan ile Alperen Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Taha Baksan da katıldı. 
ESGEP öncülüğün de düzenlenen etkinlik yoğun katılım oldu. Serdar Tuncer'in konuk olduğu etkinlik, ESGEP Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Serhat  Tunç'un konuşması ile başladı. 

Eskişehir Gençlik Platformu kuruluşundan söz Tunç "Bir milleti var eden tarihi ve kültürüdür. Bu varlığı ve mevcudiyeti devam ettirecek olan da gençlerimizden. Kendilerinden büyük beklentilerimizin olduğu gençlerimize güvenmemek, inanmamak, geleceğimizden vazgeçmek demektir. Biz, geleceğimizden de gençlerimizden de vazgeçmiyoruz, vazgeçmeyeceğiz bu sebeple şehrimizde yaşayan gençlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilmek, yerli ve milli zihinler yetiştirmek ve yeni neslin geleceğine yön vermek umuduyla Eskişehir Gençlik Platformu’nu kurduk. Üstad Necip Fazıl’ın ifadeleri ile, “Ak sütün içindeki ak kılı görebilecek keskin bakışlara sahip gençliğin” yetişmesi için durmadan yılmadan koşmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz inşallah" diye konuşan Tunç, "Gençlerin gönüllerine dokunabilmek milletin gönlüme dokunmaktır zira biz Gönüller yapmaya geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, “büyük devletin evlatları büyük düşünecek … Eğer hayallerimiz büyük olursa uygulamalarınız da büyük olacaktır… Sizler de tıpkı ecdadınız gibi tarihin akışını değiştirecek yaşta ve  akıldasınız.” Bizler işte bu düstur ile gece gündüz demeden dokunmadik gönül çalmadık kapı ve dinlemedik akıl bırakmadan gençlerimiz için koşmaya devam edeceğiz. Vakit Eskişehir vakti, vakit Türkiye vakti" sloganıyla sözlerini sürdüren Tunç, "2002’den bu yana liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan yeniden ihya ve yeniden inşa hareketi, bugün geldiğimiz noktada yalnızca ülkemizin değil bütün mazlum coğrafyaların umudu olmuştur. Bize düşen ilk günkü aşkla, azimle ve gayretle bu umudu boşa çıkarmamak adına gece gündüz demeden çalışmaktır. Filistin’den Mısır’a, Doğu Türkistan’dan Kerkük’e Musul’a kadar gönül coğrafyamızın tamamı Anadolu’dan yükselecek gür sedaya kulak kesilmiştir. Biz Eskişehir olarak 24 Haziran’a adım atmadık cadde ve sokak bırakmayarak bu davamızın sesini daha da yükseltecek bize umut bağlamış kardeşlerimizin gönüllerine ferahlık olacağız. Vakit muhabbetle bir olma vaktidir. Vakit daha güzel yarınlar için daha büyük adımlar atma vaktidir. Vakit yeniden diriliş yeniden şahlanış vaktidir. Vakit Eskişehir vaktidir. Vakit Türkiye vaktidir" dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.