Site Rengi

DOLAR 32,5327
EURO 34,9418
ALTIN 2.435,60
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Gençlik Merkezleri’nde 32 Farklı Kurs

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından bahar döneminde gerçekleştirilecek 32 farklı kurs için kayıt işlemleri yoğun ilgiyle gerçekleştirildi. 
Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kayıtlar için uzun kuyruklar oluşurken yaklaşık 1000 öğrencinin kayıt işlemi yapıldı. Gençlere sıcak çorba ikramının da yapıldığı kayıtlar sırasında bilgilendirme stantları da yer alan merkezde, TOY Gençlik Derneği'nin hazırladığı Üstünüze Afiyet ve Takas Pazarı'nda tüketim çılgınlığıyla nasıl baş edilebileceği anlatıldı. EURODESK standından da katılımcılar Avrupa Birliği Bilgilendirme Toplantıları Proje Döngüsü Eğitimleri ile ilgili bilgi aldı.

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim ve 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde bahar döneminde açılacak yabancı dil ve kişisel gelişim branşlarında düzenlenen 32 kurs için 15-30 yaş arasındaki gençler, ücretsiz olarak kayıt yaptıran toplam bin 55 kursiyer faydalanacak. Kayıtların ardından kurslar ise 19 Şubat'ta, Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs ve 29 Ekim Gençlik Merkezlerinde başlayacak.
Öte yandan sivil toplum kuruluşları da açtıkları stantlar ile kendilerini tanıtıp, gençleri gönüllü olmaya teşvik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.