Site Rengi

DOLAR 32,5671
EURO 35,0146
ALTIN 2.428,17
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

‘Güvenli İnternet Günü’ Kutlanıyor

15.08.2019
A+
A-

5 Şubat Güvenli İnternet Günü dolayısıyla Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Av. Barış Günaydın bir açıklama yayınladı. Günaydın, yazılı açıklamasında şu ifâdelere yer verdi:

“5 Şubat Güvenli İnternet günü dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizde de kutlanıyor.  Hayatımıza girdiği andan bu yana kolaylıkları beraberinde getiren internet özellikle çocuk ve gençlerin interneti belirli bir sorumluluk dâhilinde güvenle kullanmalarını destelemek ve onları internette yer alan zararlı içeriklerinden korumak amacıyla Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir şubesi olarak bugün özelinde konuya dikkat çekmek istiyoruz.

Dijital yaşam ve dijital kültürün iyi kavranarak özellikle çocukların bu kültürde güvenli bir biçimde gelişimlerine rehberlik etmek anne ve babalara düşmektedir. Türkiye Bilişim Derneği olarak bu alanda farkındalık eğitimlerine yeni dönemde de devam etmek istiyoruz bizimle işbirliği yapmak isteyen tüm kurum ve kuruluşlarla birliktelik yapmaya hazırız. 

Bu vesile ile 5 Şubat Güvenli İnternet Gününü kutlar, tüm internet kullanıcıların kendi güvenliklerini koruyarak bilinçli, sorgulayıcı kullanıcılar olmasını dileriz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.