Site Rengi

DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Hakan Sivriservi’ye MHK’da Yeni Görev

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Hakan Sivriservi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nda (MHK) görev almaya başladı. 
Anadolu Üniversitesi sahip olduğu nitelikli insan gücü sayesinde sadece akademik alanda değil; kültür, sanat ve spor alanlarında da ülkeye yönelik hizmetlerini ve katkılarını sürdürüyor. MHK’da yapılan görev dağılımının ardından Eğitim, Planlama ve Araştırma Komisyonu (EPAK) Yardımcılığı ve 7. Bölge Sorumluluğu görevlerine getirilen Hakan Sirviservi, hem Türk sporuna önemli katkılar sunacak hem de üniversiteyi TFF’de başarıyla temsil edecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nda aldığı görevle birlikte Anadolu Üniversitesini heyecanlandıran ve gururlandıran Öğr. Gör. Hakan Sivriservi, yeni görevine ilişkin görüşlerini ise şu şekilde dile getirdi:  
“Sabri Çelik başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu’nda görev almaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyım. Yıllarca, mensubu olmaktan gurur duyduğum Anadolu Üniversitesi çatısı altında akademiye yönelik hizmetlerim oldu. MHK’daki yeni görevim sayesinde akademinin yanında ülkeme spor alanında da katkıda bulunmak istiyorum. Bu görev aynı zamanda benim için de farklı bir deneyim olacak. Önümüzde yoğun bir program var ve bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız Türk sporuna faydalı hizmetler sunabilmek. İnşallah bu konuda bize inananları mahcup etmeyiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.