Site Rengi

DOLAR 32,5143
EURO 34,9020
ALTIN 2.432,10
BIST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
26°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Hakan Üresin: “Bir Sevdadır Eskişehirspor"

15.08.2019
A+
A-

Haber Ötesi ve Mavi Radyo ortak canlı yayın konuğumuz Şehr-i Sevda Grubu Tribün Lideri Hakan Üresin oldu.

Sosyal medya ve ES-ES yapılanmasında ciddi bir taraftara sahip olan Şehr-i Sevda Grubu’nun lideri Hakan Üresin, konuşmasına kendisini tanıtarak başladı.

HAKAN ÜRESİN KİMDİR?

50 yaşında 2 çocuk babasıyım. Yaklaşık bir senedir emekliyim. Derdi Eskişehirspor olan bir Eskişehir hastası, Eskişehir sevdalısı diyebiliriz.

ESKİŞEHİRSPOR SEVGİSİ

Eskişehirspor’a olan sevgimiz; babamız bizi 6 yaşımızda stada götürmesi ile başladı. Babamız aşıladı bu sevgiyi. Biz hep diyoruz Eskişehirspor babadan oğula bir mirastır. İyi günde, kötü günde bazen ağlayarak bazen gülerek hep devam etti. Bundan sonra da çocuklarımıza kalacak.

80’li yıllarda dernek vasıtasıyla deplasmana gitmeye başladık. Son zamanlarda Şehr-i Sevda grubunu kurduktan sonra artık kendimiz gidiyoruz. Hemen hemen her maça gidiyoruz. Bir sevdadır Eskişehirspor.

ESKİŞEHİRSPOR BAŞARISI

Eskişehirspor bu sene bu ligde kalsın, seneye birkaç yeni yapılanma, transferler dahil Eskişehir’i güzel günler bekliyor. Ama bu sene ben play-off’u tahmin etmiyorum.

STADYUMUN ADI VE KATKILARI

Şehrin dinamikleri maalesef Eskişehirspor’dan uzak duruyor. Bizdeki sevgi ile biz kıyaslıyoruz. Keşke onlar da bizim gibi ES-ES’i sevebilseler ama demek ki olmuyor. Eti Park stadı için 10 bin lira çok düşük bir meblağ. Bu şehri seven herkes, elini taşın altına koysun.

ESKİŞEHİRSPOR’LA İLGİLİ UNUTULMAZ HATIRA

İlk gittiğim maç Eskişehirspor ve Bursaspor maçıydı. Babamızın bizi ilk götürdüğü maçtı. Eskişehirspor sevdam; 6 yaşımda ilk bu stada gittim ve karşılıklı taşlar, sopaların olduğu bu maçta başladı. Taşlandık, otobüslerimizin camları kırıldı. Bazı yerlerde kafamıza taşlar geldi, başımız yarıldı ama hala gitmeye devam ediyoruz. O kadar çok anımız var ki hangisini sayacağımı bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim; Eskişehirspor’un galip geldiği her maç bizim için unutulmaz.

KOLEKSİYONLARIM

Eskişehir’le alakalı resimler, haberler ve Eskişehirspor’la ilgili resimlerin koleksiyonunu biriktirdik. Eskişehir’i sevmekle alakalı tüm bunlar. Eskişehir bir sevdadır.

ŞEHR-İ SEVDA VE SOSYAL MEDYA AKTİFLİĞİ

Eskişehir’e ait olan bir grup olsun istedik. Daha sonra Eskişehir’i anlatan, Eskişehir’i sevdiren çalışmalar yaptık ve grup üyelerimiz çok fazla oldu. Bazı kurallar koyduk bu grupta. Bizim grubumuzda siyaset olmasın, başka takımların paylaşımları olmasın vb… böyle olunca herkes güzel bir şekilde Eskişehir sevdasını temel alarak bu gruba dahil oluyor.

HERKES MAÇLARA GELSİN

Eskişehirspor’u sevenler, bir yılda 17 gün maçlara gelsinler. Eğer Eskişehirspor’u seviyorsa insan katlanır ve maçlara gelir. Eskişehir’i seven her insan, Eskişehirspor’u sevmek zorunda… Eskişehirspor taraftarı Türkiye’nin her yerinde meşhur. Dün Manisa deplasmanına giderken 35 plakalı bir araç gelip yanımızda durdu. Baba ve oğul indiler üzerlerinde Eskişehirspor formalarını gördük ve sorduk:
‘Siz Eskişehirli misiniz?’
‘Hayır’ dediler. İşte bu yüzden Eskişehirsporlu taraftarların gücünü herkesin anlaması ve görmesi gerekiyor. Bu taraftar sadece Eskişehir’de değil, Türkiye’nin her yerinde var. Bayan taraftarların da tribünlerde olmasından mutluluk duyuyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.