Site Rengi

DOLAR 32,5309
EURO 34,9615
ALTIN 2.439,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Halil Ünal "Gece Gündüz Çalışıyoruz"

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor Başkan Halil Ünal bugün oynanacak olan Gençlerbirliği maçı öncesi lisans konusundaki son durumu değerlendirdi. Ünal lisansların bu hafta çıkmaması durumunda 31 Ağustos’a kadar çıkartacaklarını söyledi.
 
Gece gündüz çalışıyoruz
Ligin ilk iki haftasında Giresunspor ve Balıkesirspor maçlarına genç oyuncularla çıkmak zorunda kalan Eskişehirspor’da, yarın oynanacak Gençlerbirliği maçına nasıl bir takım çıkacağı bugün belli olacak. Lisans krizindeki son durumu değerlendiren Başkan Ünal, “Bayram yapmadan bu sorunu çözmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Sayın milletvekilimiz Prof. Dr. Nabi Avcı hocamızla görüştük. Son durumu anlattık.”

4 koldan çalışıyoruz
“Sayın Cumhurbaşkanımızın konuyla ilgili bilgisi var. Sayın milletvekilimiz Destici’de bizimle birlikte çalışıyor. Anlayacağınız 4 koldan çalışıyoruz. İnşallah pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi transfer tahtasını açar ve yeni transferlere lisans çıkartırız. Şuanda A takım oyuncuları lisans çıkacakmış gibi hazır bekliyor. Genç oyuncularımızda iki maçta kendilerini gösterdi.”

Bu haftada zor
“Gençlerbirliği maçında da lisanslar çıkmazsa gençlerimiz forma giymek için hazır durumdalar. Umuyorum ki  bugün maca kadar lisansları çıkartırız. Biraz zor gözükmesine rağmen elimizden geleni yapacağız. Herhangi bir sorundan dolayı bu maça yetiştiremezsek, bir sonraki hafta sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı lisansları çıkartırız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.