Site Rengi

DOLAR 32,6910
EURO 34,9201
ALTIN 2.505,20
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Hamid Yüzügüllü: ‘Sivrihisar Türkiye’nin Gözbebeği Olacak’

15.08.2019
A+
A-

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, ilçe turizmini geliştirmek için kolları sıvadıklarını belirterek “Sivrihisar, Türkiye’nin göz bebeği olacak” açıklaması yaptı. 
Yaklaşık üç bin yıllık tarihi ve ünlü Türk ve İslam düşünürü Nasreddin Hoca’nın doğup büyüdüğü yer olan Sivrihisar ilçesi, turizmini geliştirmek için çabalıyor. Belediyelerin hizmet makamı olduğunu ifade eden Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar’ı turizm ilçesi yapacaklarını belirtti. Uzun yıllar önce Türkiye’deki belediyecilik çalışmalarının sınırlı kaldığına vurgu yapan Yüzügüllü, günümüzde belediyelerin birbirleriyle yarıştığını ve bu durumdan Türkiye’ye fayda sağladığına dikkat çekti. 

“Sivrihisar, Türkiye’nin göz bebeği olacak”
Turizme yeni hazırlanan bir ilçe olduklarını söyleyen Başkan Yüzügüllü, konu ile ilgili şunları kaydetti: 
“Turizme yeni hazırlanan bir ilçeyiz. Sivrihisar’da önemli değerlerimiz var ve biz bu cevheri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bu yolda birçok projeye imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. İlçemize gelen turistler var. Ancak, Sivrihisar henüz bu turist akışına hazır değil. Yavaş yavaş emin adımlarla hazırlanıyoruz. Tüm çalışmalarımız ve hedefimiz her şeyiyle turizme hazır bir ilçe olarak kapılarımızı açacağız. Her zaman söylüyorum; insanlar dükkan açar, konak açar, iş yeri açar, müze açar, ama biz nasip olursa 2019 yılında bir ilçenin açılışını yapacağız. Sivrihisar, Türkiyemizin göz bebeği bir ilçe olacak."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.