Site Rengi

DOLAR 32,5210
EURO 34,9215
ALTIN 2.439,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Harun Karacan Günyüzülüleri Genel Merkezde Ağırladı

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Günyüzülü hemşehrilerini AK Parti Genel Merkezi’nde ağırladı. Günyüzü İlçe Belediye Başkanı Remzi Arayıt ile birlikte yaklaşık 50 kişilik bir grup halinde AK Parti Genel Merkezi’ne gelen Günyüzülüler:

“Bizlere her zaman desteğini esirgemeyen milletvekilimiz Harun Karacan’a teşekkür ziyaretimizi gerçekleştirdik. Burada olmaktan çok mutluyuz. İlçemiz zaten seçimlerde AK Parti’ye olan desteğini de gösterdi.” dediler.

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığında Günyüzülü hemşehrilerini ağırlayan Genel Başkan Yardımcısı Karacan ise; “Biz, sizler sayesinde bu makamlardayız. Bu makamların gerçek sahipleri sizlersiniz, sizleri burada ağırlamaktan çok memnun oldum. Talep ve sıkıntılarınızı çözebiliyorsak ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Heyet, görüşmenin ardından günün anısına Genel Başkan Yardımcısı Karacan ile AK Parti Genel Merkez binası önünde fotoğraf çekildiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.