Site Rengi

DOLAR 32,5688
EURO 34,7210
ALTIN 2.488,71
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Hasan KALIN Doğançayırlılarla; BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM

15.08.2019
A+
A-

 

Dernek ziyaretlerine devam eden Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, son olarak Eskişehir'de faaliyetlerini sürdüren Doğançayırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğini ziyaret etti.

Doğançayırlıların büyük bir sevgi ve ilgisi ile karşılaşan Başkan Kalın, dernek ziyaretinde yaptığı konuşmasında Doğançayırlı hemşehrilerine teşekkür ederek, talepleri dinledi. Bizim tek derdimiz birlik beraberlik içinde üzerinde yaşadığımız vatan topraklarına sahip çıkmak ve vatandaşlarımıza hizmet etmektir diyerek sözlerine başlayan Başkan Kalın, " Sizlerle birlikte olan sevgi, hoşgörü ve dostluk ortamımızın gelişmesini, bu birliği, beraberliği ve kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizler tarihin her döneminde kardeşlik, birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma duygularımızı muhafaza ettiğimizi göstererek her zaman kıskanılan ve saygı duyulan bir millet olmaya devam edeceğiz .Tarihi, kültürü ve manevi değerleri ile Anadolu mozaiğinin canlandığı ve yaşatıldığı kadim medeniyete ev sahipliği yapan güzel ilçemiz Seyitgazi, her geçen gün yatırımlarımızla, sizlerinde destek ve katkılarınızla hızla gelişiyor. Sizlere son olarak gerçekleştirdiğimiz Seyitgazi Belediyemizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında destek ve katkılarınızdan dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyemiz 100 yaşında ama kardeşliğimiz bin yılı aşkın. Doğançayırlılar Derneğimiz ve hemşehrilerimizle Biz bir oldukça ,iri oldukça , diri oldukça çok daha güzel hizmetler vatandaşlarımızla buluşacak. Doğançayır Mahallemizdeki Melikgazi Türbemizle alakalı da çok güzel çalışmalarımız olacak. Şimdiden bununda müjdesini verelim. Sulama sistemlerimiz zaten çiftçilerimizin istekleri doğrultusunda hizmet veriyor. Bu hizmetimizden de memnuniyet duyulan güzel dönüşler alıyoruz' dedi. Başkan Kalın konuşmasının ardından Doğançayırlılar Derneği Başkanı Cengiz Fidan'a plaket takdim ederken, Fidan ise çalışmalarından ve nazik düşüncesinden dolayı Başkan Kalın'a teşekkür etti. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Doğançayırlılar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kalın'a teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.