Site Rengi

DOLAR 32,3852
EURO 35,0493
ALTIN 2.326,85
BIST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Hasan Tuç: ‘Makam Odası Engellilere Verilecek’

15.08.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç: “Seçimi kazandıktan sonra ilk işim 300-400 metrekarelik makam odasını terk etmek olacak. Orayı engellilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Tuç, AK Parti hükümetlerinin engellilere devrim niteliğinde hizmet ve projeler sunduğunu belirterek: “Bu sayede yıllarca evlerine hapsolan engelliler topluma karıştı. İmkan verildiği zaman ‘engelli’ olmadıklarını da gösterdiler. Son yıllarda bu yönde yüzlerce başarı hikayesi okuduk, duyduk. Hepsiyle gurur duyduk” diye konuştu. Yapılan yasal düzenlemelerle engellilerin güvenceye kavuştuğunu ifade eden Tuç, şöyle konuştu: “Engellilerin daha iyi bir yaşam sürmesine engel olan engelleri birer birer ortadan kaldırdık. Çalışma hayatına katıldılar, maaş bağlandı, yaşamın her alanında görünür oldular. Aileler de biraz olsun nefes aldı. Elbette daha yapacağımız çok iş var. Tepebaşı’nda bu konuda yapılan güzel çalışmalar var. Engelliler için farkındalık oluşturuldu. Bizim dönemimizde engelli bireylere yönelik hizmet ve şefkat artacak.”

Tuç, engelliye hizmet etmeye ilk günden itibaren başlayacaklarını belirterek: “Seçimi kazandıktan sonra ilk işim 300-400 metrekarelik makam odasını terk etmek olacak. Böyle bir makam olur mu? Makamda oturmayı zaten sevmem. Hele hele böylesine bir odada asla oturamam. Orayı engellilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.