Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Hasan Tuç: ‘Tepebaşı Değişim İstiyor’

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hasan Tuç yoğun kampanya programlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Hasan Tuç dünü Muttalip Caddesi esnafına ve Yeşiltepe Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara ayırdı. Muttalip Caddesi programından sonra Sakarya  Caddesi’nden 2 numaralı dolmuş hattındaki bir dolmuşa binerek Yeşiltepe’ye ulaştı.
Burada toplanan vatandaşlara hitap eden Hasan Tuç; “25 gündür hemşehrilerimle kucaklaşıyorum, edindiğim intibâ’ şudur: ‘Tepebaşı değişim istiyor’ Gezdiğim tüm mahallelerde insanlar artık Fen İşleri Şantiyesini görmek istiyor, daha temiz sokak ve caddeler istiyor. Sadece belirli bölgelerin değil, tüm Tepebaşı sınırlarında yaşayan insanların hizmetlerden eşit şekilde faydalanmak istiyor” dedi. Yeşiltepe’nin yıllardır CHP’li belediyeler tarafından mağdur edildiğini, diğer CHP’li Tepebaşı Belediye Başkanı’nın da buna sessiz kaldığını var Yeşiltepe’yi savunmadığını, 20 yıldır kat arttırım taleplerinin görmezden gelindiğini vurgulayan Hasan Tuç: “2019 bitmeden Yeşiltepe’nin mağduriyeti bitirilecektir” dedi.

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hasan Tuç; ‘Yeşiltepe halkının mağduriyetinin seçimi kazandıktan hemen bir yıl sonra giderileceğini, Yeşiltepe’de olmayan ne varsa AK Belediyecilik anlayışı ile süratle tamamlanacağını’ söyledi. Sosyal belediyecilikten asla taviz vermeyeceklerini, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yaygınlaştırilarak devam ettirileceğini ama vatandaşımızın günlük yaşantısını etkileyen tüm olumsuzlukların ber-taraf edileceğinin sözünü verdi. Tepebaşı Bölgesine mutlaka akıllı çöp konteyneri koycaklarını, ilk işlerinin çöp birikintilerinden harap olan kirli cadde ve sokak kaldırımlarını temizlemek olacağını söyledi. 

Hasan Tuç:
“Daha çağdaş, daha temiz, daha yaşanılır bir  Tepebaşı çok uzak değil! Artık imar mağduru, hizmet mağduru kalmayacak. Afet riski taşıyan, alan mağduru olmayacak. Hükümetimizle beraber vatandaşımızın avantajı neyse onu uygulayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.