Site Rengi

DOLAR 32,5656
EURO 34,7346
ALTIN 2.489,61
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

“Hayat Kurtar Yaşamları Değiştir”

15.08.2019
A+
A-

Türk Kızılay’ı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, “Hayat Kurtar Yaşamları Değiştir” projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Avrupa Parlamentosunda 12 ülkeden 36 proje ile yarışarak en ilham verici proje ödülüne layık görüldüklerini belirten Girgin, "Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Parlamentosu'nda gerçekleşen törende, ödülümüz  parlamenter üyesi Jeroen LENAERS tarafından takdim edildi. Aktif Vatandaşlık", "Hareketlilik Farkındalığı", "Dayanışma Aktiviteleri" ve "Network" kategorilerinde yarışan projemiz “ Network “ ödülü alarak Türk Kızılay’ımızın başarısını Avrupa Parlamentosunda da duyurdu. “Hayat Kurtar Yaşamları Değiştir” Projemiz, yeni yöntemler kullanarak özellikle lise ve üniversite çağındaki gençlerin kan bağışı hakkındaki farkındalığını artırmayı hedefliyor. Yöntemler arasında sanal gerçeklik altyapısı kullanılmasının da yer aldığı projemizde, gençlere kan bağışı öncesi ve sonrasında vücutta meydana gelen değişimler eğlenceli, oyun tabanlı biçimde aktarılarak bilinçaltı mesajları verildi. Genel Başkanımızın da desteğini esirgemediği projemizde ortaklarımız arasında Portekiz Saude, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Ticaret Odası yer aldı. Bu başarıya katkı sağlayan destekçilerimize, tüm çalışma arkadaşlarıma ve ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.