Site Rengi

DOLAR 32,5615
EURO 34,9979
ALTIN 2.435,97
BIST 9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

“Hayvanları Koruyalım, Sevgimizi Çoğaltalım” Resim Yarışması

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen hayvan sevgisi konulu “Hayvanları Koruyalım, Sevgimizi Çoğaltalım” temalı resim yarışmasına katılan çocukların resimleri, jüri tarafından değerlendirildi.

Tepebaşı bölgesinde faaliyet gösteren 29 okuldan 3 ve 4. sınıf öğrencisi 211 öğrencinin katıldığı ve bu yıl 7.’si düzenlenen “Hayvanları Koruyalım, Sevgimizi Çoğaltalım” temalı resim yarışması ile hayvan sevgisi, çocukların sokak hayvanları konusunda bilinçlendirilmesi ve resim çalışmalarının desteklenerek kalıcı eserler kazandırılması hedefleniyor. Tepebaşı Belediyesi encümen salonunda, jüri üyeleri Veteriner Volkan Taplamacığoğlu, Görsel Sanatlar Öğretmeni Zekiye Kılıçarslan, Eğitimci – Yazar Gülseren Şenyüzlü, Muhtarlık İşleri Müdürü Şerife Çeliker ve Haytap Eskişehir İl Temsilcisi Ayten Tutkun tarafından yapılan değerlendirmenin sonucunda dereceye giren resimler belirlendi.

Dereceye giren öğrenciler 6 Haziran tarihinde saat 14.00’te Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek olan tören ile ödüllerini alacak. Resim yarışmasının 1.’sine bisiklet, 2.’sine fotoğraf makinası, üçüncüsüne ise cep radyosu armağan edilecek. Mansiyon ve jüri özel ödülü de verilecek olan ödüller arasında. Öte yandan, yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılım sertifikası, İngilizce Seti ve Atatürk’ün Nutuk kitabı hediye edilecek.

Ayrıca ödül töreninde Özel Etkin Koleji öğrencilerinin dans gösterisi ile Eskişehir’in yerel sanatçılarından Salim Özkara’da sahne alacak. Törene katılmak isteyenler için Tepebaşı Belediyesi önünden saat 13.00’te otobüs ile ulaşım imkanı sağlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.