Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Hem Büyükerşen’e Hem De Karacan’a

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor'un TFF'ye ödemesi gereken lisans ücreti  krizi  büyüyor 
Yerli  Yabancı  Yeni  Transferlerin Lisanslarinin hazirlanabilmesi için 10 milyon TL sıcak paraya ihtiyaç olması ve Klup Yöneticilerinin bu rakamı  tamamlayamamasi üzerine Eskişehirspor Taraftar Komitesi  bir dizi  girişimlerde  bulundu. 
Çeşitli temas ve görüşmeler neticesinde şu açıklamayı yaptı;

"Komite olarak ziyaretlerimize devam ederken bilindiği üzere bizlere randevu vereni vermeyeni veya görüşmelerde konuşulanları aleni bir şekilde camia ile paylaşacağımızı kimseye karşı yakınlık veya uzaklık gözetmeksizin gerçekleri söyleyeceğimizi kamuoyuyla paylaşmıştık. 
Kulübümüzün durumu ortada bu güne kadar Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi AVCI, ETO Başkanımız Metin GÜLER, EOSB Başkanımız Nadir KÜPELİ, ESO Başkanımız Celalettin KESİKBAŞ, Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım KURT, Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet ATAÇ ile görüşmelerimiz olumlu geçti ve hepsi bir şekilde destek olacağını belirtti. 
Akabinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz BÜYÜKERŞEN ile de görüştük. Ne yazık ki her projemize ricamıza bir bahane bularak bir şekilde kanunlar diye olumsuz cevap verdi. Eskişehir’e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı takdir ediyor ama Eskişehirspor’a uzak duruşunu da tasvip etmiyoruz ve artık emekliye ayrılma vakti geldiğine inanıyoruz.
Komite olarak ziyaretlerimize AK Parti Milletvekili şehrimizin evladı diye bildiğimiz Harun KARACAN beyden randevu istedik. Bizimle görüşmek için haftalardır bir türlü müsait olamadı. Kısacası Eskişehirspor taraftarıyla görüşmek istemedi.
2015 yılında takım göz göre göre küme düşerken bizler taraftarlar olarak Mesut HOŞCAN’ın devam etmemesini tüm herkese söylememize rağmen tüm seçilmişlerimize rica etmemize rağmen, Sayın Yılmaz BÜYÜKERŞEN ve Harun KARACAN o dönem Mesut HOŞCAN’ı destekleyerek devam etmesini sağladılar. Kimse inkâr etmesin. Bu gün Eskişehirspor bu haldeyse, kötü yönetimler kadar Yılmaz Hoca ve Harun KARACAN da bu durumdan sorumlulardır. 
Bugün hiçbir seçilmiş atanmış ve taraftar geri duramaz… Bizlere "gidin Nabi HOCA halletsin” mesajını verenler bulunduğu koltukları boşa işgal ediyorlar demektir. Bizlere şehre AĞABEYLİK yapacaklarını düşündüğümüz yerde bütün şehri hayal kırıklığına uğrattılar…
Eskişehirspor bugün kapanabilir. Ancak Eskişehir ilelebet var olacak. Evlatlarımız belki torunlarımız bu şehirde doğup büyüyüp yaşayacaklar. Bizler bu günlerde bu yanlışlara karşı durmaz bu EGO sahiplerine gereken uyarıları yapmazsak en büyük sıkıntıyı yine evlatlarımız yaşayacaktır. Bugün verilen mücadele sadece ESES mücadelesi değil. Herkesin hem fikir olduğu Eskişehir’deki ayrışmayı kutuplaşmayı yaratanları ortadan kaldırıp, insanların bir arada huzurla birbirini desteklediği ve Eskişehir Lobisinin oluşmasına katkı vermek istiyoruz.
Buradan ayrıca AK Parti Milletvekili Sayın Emine Nur GÜNAY hanımefendiyi de göreve davet ediyoruz. 
Sayın Emine Nur hanımefendiyi artık sahada görmek istiyoruz. Eskişehirspor un sorunlarına eğilmeyi ve şehre ablalık yapmaya davet ediyoruz. Şehrin sorunlarına bu kadar uzak kalınması hem taraftar olarak bizleri hem de Eskişehir halkını rahatsız etmektedir.
MHP Milletvekilimiz sayın Metin Nurullah SAZAK beyden de Eskişehirspor’umuzun içinde bulunduğu durum ile ilgili gerekli girişimleri yapmasını bu durumun çözüme kavuşması için mücadele etmesini diliyoruz.
Sayın Utku ÇAKIRÖZER ve Jale Nur SÜLLÜ hanımefendiyi de göreve davet ediyoruz. 
Hemşehrimiz Sayın Mustafa DESTİCİ'yi de göreve davet ediyoruz. Yardımcı olabileceğine inanıyoruz.
Eskişehirspor yok oluyorken bu kadar sessiz kalmaları tüm şehrimizi üzüyor. Tüm vekillerimizi bu işe eğilmeye şu an Eskişehirin en büyük sorununu çözmeye davet ediyoruz. Eskişehirspor’un içinde bulunduğu bu duruma sessiz kalan tüm seçilmişlerimizi İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ..

Eskişehirimizin birlik beraberliğine hatta kendi siyasi partilerinin birlik ve beraberliğine en çok zarar veren kim olursa olsun ‘’Seçkin özelliklerle bezenmiş olan Eskişehir halkı’’ gereken dersi vermiştir verecektir.

Bu sürecin sonunda, Eskişehirspor tükenirse;
Sokaklarda yürüyüşler,
Meydanlarda açlık grevleri,
Oturma eylemleri
Seçim boykotları gibi tüm demokratik haklarımız kulanılacaktır…
Bundan herkes emin olsun…

CHP Eskişehir İl Örgütü adına yapılan açıklamayı şaşkınlıkla takip ettik ve çok merak ettiğimiz şu soruyu tüm Eskişehirspor sevdalıları adına, tüm Eskişehir halkı adına sormak istiyoruz.
CHP Eskişehir İl Başkanlığı olarak, kulübümüzün içinde bulunduğu darboğazdan çıkması için gerekli 15 milyon TL tutarındaki paranın temin edildiğini, ancak bunun açıklanmadığını, Yılmaz Büyükerşen’in itibarsızlaştırılması karşılığında verileceğini belirttiniz. Bu bilgi nereden gelmiştir!? Bununla alakalı elinizde ne kadar bilgi ve belge varsa neden açıklamıyorsunuz? Bunları açıklarsanız haklı olduğunuz ortaya çıkar ve Yılmaz Büyükerşen’i itibarsızlaştırmaya çalışanları ortaya çıkartarak siz onları itibarsızlaştırmış olmaz mısınız? Bunu neden yapmıyorsunuz.

Ortaya attığınız aslı olmayan komplo teorisi ile Eskişehirspor sevdalılarını nereye ve kime karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz!? Eskişehirspor’u böylesine kirli bir siyasi oyunun bir parçası yapmak Eskişehirspor’a ve Eskişehirspor’a gönül verenlere büyük bir ihanettir.

Şimdi size çağrıda bulunuyoruz.
Bahsettiğiniz paranın bulunduğuna dair kanıtlarınızı ortaya koyun. Yılmaz Büyükerşen’e karşı yağılan komplo (!) girişimi neyse ortaya çıkartın. Taraftarımızı boş siyasi lakırdılarla kışkırtmayın, boş umutların peşine salmayın!

Siyasi bir komplodan bahsediyorsunuz.
Böyle bir komplo teorisi doğru ise, bu taraftar yine CHP’li olan belediye başkanlarımız Kazım KURT ve Ahmet ATAÇ’a minnet duygularını birer plaket vererek ortaya koydu. Bu da mı komplo!?
Eskişehirspor Kulübü başkanı neden bu isimleri de bu komplo(!)ya dahil etmedi?

İçi boş, mantıktan uzak ve karalamaya yönelik, bu açıklamayı yapanları kınıyoruz.
Ve çok talihsiz bir açıklama olarak görüyoruz.
Şeffaflık konusunda istenildiği takdirde şehirdeki tüm kurum ve kuruluşlara ders vermeye gönüllü olduğumuzun bilinmesini isteriz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.