Site Rengi

DOLAR 32,5327
EURO 34,9418
ALTIN 2.435,60
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Her Mahalleye Bir Yemekhane

15.08.2019
A+
A-

Sarıcakaya Belediyesi, mahalle statüsü kazanan köylere hizmet götürme kapsamında her mahalleye yemekhane ve çok amaçlı salon kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Beyyayla Mahallesinde yapımına başlanılan Yemekhane ve Çok Amaçlı Salon dualarla hizmete açıldı. Törene İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve eşi Nuray Güler AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Aknur ile Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, gelen konuklara da yemek ikramı yapıldı.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, vatandaşlara verdikleri söz kapsamında her köye bir fırın ve yemekhane yapacaklarını dile getirdi. Güler, “Yıllardır süre gelen, geleneksel olarak şenliklerin, kutlamaların yapıldığı Beyyayla mahallemizde önemli bir ihtiyaç olan yemekhane ve çok amaçlı salonun açılışı gerçekleştirdik. Beyyayla Mahallesi halkına ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.