Site Rengi

DOLAR 32,3640
EURO 34,9533
ALTIN 2.325,55
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

‘Herkesin Hakkını Koruyacağız’

15.08.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın girişimleri ile Aşağıçağlan, Yukarıçağlan ve Kayapınar mahallelerinin trafo sorunu ve kilittaş ihtiyacı da çözüldü. Vatandaşlar tarafından davul zurna ile bayram havasında karşılanan Volkan Doğan, “Bütünün hukukunu korumak için elimizden geleni yapacağız. Odunpazarlı tüm hemşehrilerimizin hakkını koruyacak, tek bir vatandaşımızın mağdur edilmesine izin vermeyeceğiz. Asıl bayramı da inşallah 31 Mart'ta hep birlikte yapacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Aşağıçağlan, Yukarıçağlan ve Kayapınar mahallelerinin sakinleri ile bir araya geldi. Üç mahallenin sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunan Volkan Doğan, vatandaşlar tarafından davul zurna ile karşılandı, tam bir bayram havası yaşandı.

3 MAHALLENİN TRAFO SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Yukarıçağlan Mahallesi’ndeki 3 adet elektrik trafosunun yaklaşık 3 sene önce çalındığını ifade eden mahalle sakinleri, ellerinde bir adet trafo kaldığını ve bu sebeple üç mahallede de sulama konusunda çiftçilerin büyük sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Volkan Doğan’ın ilgili kurumlardaki uğraşları ve girişimleri sonucu 2 trafonun daha yapımının sağlandığını, 3 mahallenin de bu trafolardan faydalanacağını söyleyen vatandaşlar Volkan Doğan’a teşekkür ettiler.

KİLİTTAŞLAR DA GELDİ

Volkan Doğan’ın İçişleri Bakanlığı nezrinde yaptığı girişimlerle belediyenin mağdur ettiği çok sayıda mahallede Valilik YİKOP ekipleri de sokaklara kilit taş döşeme çalışmalarına başlamış, Volkan Doğan da çalışmalara katılarak kilit taşı döşemişti. Aynı şekilde Aşağıçağlan, Yukarıçağlan ve Kayapınar mahallelerinin de kilittaş ihtiyaçlarının sağlandığı ve çalışmalara başlandığı ifade edildi.

BU SEVİNCİ GÖRMEK EN BÜYÜK ÖDÜL

Vatandaşlar tarafından coşkulu bir bayram havasıyla karşılanan Volkan Doğan, “Aşağıçağlan, Yukarıçağlan ve Kayapınar mahallelerimizin sorunları da bizim sorunlarımızdır, dertleri bizim derdimizdir. Odunpazarı’nda bütünün hukukunu korumak bizim görevimizdir. Şimdi bu bayrama şahit olmak, hemşehrilerimizin bu sevincine ortak olabilmek de bizim için en büyük ödüldür.  Asıl bayramı da 31 Mart'ta hep birlikte yaşayacağız inşallah. Bu yapılanlar bir başlangıçtır. Mahallelerimizin tüm sorunlarını biliyoruz ve 31 Mart sonrasında hiçbir sorunu, hemşehrilerimizin hiçbir derdini görmezden gelmeyecek, çözmek için canla başla çalışacağız” dedi.

VOLKAN DOĞAN’DAN DESTEK İSTEDİLER

Mahalle sakinleri, Burhan Sakallı’nın Odunpazarı Belediye Başkanı olduğu dönemde kümes ve benzeri ek yapılar yapmalarına izin verildiğini, ancak Kazım Kurt’un başkanlığı döneminde, mahkeme kararlarıyla bu yerler hakkında kaçak yapı yaptıklarına dair cezalar aldıklarını söyleyerek, bu cezaların geri alınması konusunda da Volkan Doğan’dan destek istedi. Volkan Doğan, bu konuyla da yakından ilgileneceğini belirterek, “Odunpazarı’nda hiçbir hemşehrimizin haksızlığa uğramasına göz yummayız, izin vermeyiz.  2014’ten beri hemşehrilerimizden alınan asfalt ve kaldırım parası haksızlığına son vereceğimiz gibi, diğer haksızlıkları düzeltmek ve hemşehrilerimizin mağdur olmaması için de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.