Site Rengi

DOLAR 32,3296
EURO 35,0509
ALTIN 2.281,73
BIST 8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Hüda-Par’dan Esnaf Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Hüda-Par Eskişehir teşkilatı üyeleri, Tepebaşı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. 
Hüda-Par Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz, milletvekili adayı Mehmet Emin Yıldırım ve beraberindeki heyet, Çukurhisar mahallesinde esnafları ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinleyip seçimlerde destek istedi. Ziyaret sonrası Hüda-Par İl Başkanı Dikgöz, esnafın işlerinin iyi olmamasından muzdarip olduğunu söyledi. Dikgöz, "Seçim çalışmalarımız sürüyor. Bu çerçevede Çukurhisar mahallesi esnafımızı ve mahalle pazarı sakinlerini dinledik. Esnafımız, resmi kurumlarda muhatap bulamıyor. Esnafımız iş yapamamaktan şikayetçi. Ayrıca dolar ve altının artışından kaynaklanan ekonomik sıkıntılar, küçük esnafı bitirdi. Son yıllarda binlerce küçük esnaf iş yerini bu yüzden kapatmak zorunda kaldı. Eskişehir esnafı da bu sıkıntılardan nasibini almış. Ayrıca vergilerin maliyetinin yüksek olduğunu belirten esnaflarımız var. Artan vergilerle beraber faturaların cepleri yaktığı da malum. Yetkililerden küçük esnafımızı dinlemelerini ve sorunlarına bir an önce çözüm sunmaları gerektiğini buradan hatırlatmak isteriz" dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.