Site Rengi

DOLAR 32,5026
EURO 34,9702
ALTIN 2.430,39
BIST 9.812,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Hüseyin Dinç, Çifteler’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirli makine mühendisi ve iş adamı Hüseyin Dinç, 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimleri'nde Çifteler'den belediye başkan aday adayı oldu. Dinç, 24 Haziran Seçimleri'nde de milletvekilli aday adayı olmuştu.

Dinç, Çifteler Belediye Başkan Aday adaylığını basın açıklaması ile şöyle duyurdu:
"Sevgili Çifteler’liler, Değerli Hemşehrilerim;
Her şeyin daha iyisine layık olduğuna inandığım sizlere hizmetin en güzelini verebilmek için 2019 Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Çifteler Belediye Başkan Aday Adayı olma kararımı açıklamaktan onur duyuyorum. Partim bu göreve beni uygun görürse yalnız AK Partililerin değil, tüm Çifteler’lilerin oylarına talip olacağımı ve seçildiğimde ayrım gözetmeksizin herkesin belediye başkanı olarak hizmet vereceğimi ifade etmek isterim.

Ancak, tabii ki Çifteler’imizin iktidar partisinden bir belediye başkanına sahip olmasının her türlü avantajından çok daha fazla istifade etmesi için elimden gelen herşeyi yapacağımın da bilinmesini isterim. Çıktığımız bu hayırlı yolda Cenab-ı Hak'tan bizi utandırmamasını niyaz eder saygılarımı sunarım.

Çifteler Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Dinç kimdir?

Çifteler Belediye Başkan Aday Adayı Dinç, 1976 yılında Çifteler’de doğdu. 1998 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.
1998 – 2007 yılları arasında Eskişehir 1 nci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’nda sırasıyla Takım&Aparat&Fixture Mühendisliği, Fizik&Mekanik Kalibrasyon Mühendisliği ve Kalibrasyon Laboratuvarları Grup Amirliği, 2009 – 2010 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yükseokulu’nda Satınalma Koordinatörlüğü, 2011-2015 yılları arasında ise Sincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde Mekanik Kontrolör görev yaptı. 
Halen; Endüstriyel, Mühendislik, İnşaat ve Geri Dönüşüm Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren bir firması bulunmaktadır.

Hüseyin Dinç, evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.