Site Rengi

DOLAR 32,3833
EURO 35,0293
ALTIN 2.326,93
BIST 9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

İHH Yetim Çocuklarla Sazova Gezisi Gerçekleştirdi

15.08.2019
A+
A-

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Eskişehir Şubesi tarafından yetim çocuklar için özel olarak düzenlenen 'Yetim Dayanışma Günleri'nde çocuklar gönüllerince eğlendi. 
Yetim Dayanışma Günleri kapsamında yapılan faaliyetlerde son olarak 33 kişilik çocuk grubu Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkına götürüldü. Yetim çocuklar, parkta bulunan Türk Dünyası Kültür Merkezi, Esminyatürk ve alanda bulunan diğer yerleri gezerek birçok konuda bilgi edindi.

Yetim çocukların gezisi ile ilgili konuşan İHH Yetim Birimi Sorumlusu Zuhal Özcan, "Bizler yetim çocuklarımızla birlikte, onların sosyal kültürel ve psikolojik anlamda hayatlarına destek olmak için çeşitli geziler düzenliyoruz. Yetim Dayanışma Günleri kapsamında bugün ise, 33 yetim çocuğumuzla birlikte Sazova Parkında bulunan Türk Dünyası Kültür Merkezine gittik. Orada bize rehber çocuklarımıza dünyadaki geçmişte bize çok güzel şeyler katan bilim adamlarının neler yaptığını bizlere anlattı. Sonra oradaki müzik aletlerinin tanıtımı, nasıl ses çıkardıkları ve onlar hakkında bilgi verildi. Çocuklarımız teleskopla mars gezegenini gördü. Esminyatürk'e girerek oradaki tarihi yapıtları inceledik. Çocuklar için hem bilgi dolu hem de eğlenceli bir gezimiz gerçekleştirdik. Çocuklar da mutlu olduklarını söylediler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.