Site Rengi

DOLAR 32,4948
EURO 34,9777
ALTIN 2.439,12
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

İİBF’de ‘Bağımsız Denetim 19’ Konferansı

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Denetim Kulübü tarafından “Bağımsız Denetim 19” konferansı düzenlendi. 
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Amfi 2’de gerçekleştirilen etkinlikte, bu yıl yeni bir uygulamaya yer verildi. Konferansa konuşmacı olarak EY Türkiye Denetim Müdürü Selvi Hardal, Merkezi Denetim Hizmetlerinden Sorumlu Direktör İlkay Alpkaya ve İnsan Kaynakları Uzmanı Merve Özdanış katıldı. Yapılan konferansın ardından daha önce belirlenen öğrencilere işe alım sınavı ve mülakatları gerçekleştirdi. Ayrıca konferansta, denetim mesleğinin tanıtımı yapıldı. Konuşmacılar öğrencilere hem şirket deneyimlerini hakkında hem de denetim sektöründeki kariyer olanakları hakkında bilgiler verdi. 

“Başarılı olan öğrencilerimiz mezuniyetlerinin ardından yeni işlerine başlayacaklar” 
Etkinlik hakkında bilgi veren İktisadi İdari Bilimler Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sezen Uludağ, “Konferans, günümüzün en prestijli mesleklerinden biri olan denetim mesleğinin tanıtımının yapılması ve öğrencilerimizde farkındalık yaratması açısından büyük önem taşıyor. Dolayısıyla katılımcıların deneyimlerini paylaşmaları ve denetim sektöründeki olanakları anlatmaları öğrencilere yol gösteriyor. Bu önemli kariyer yolu hakkında bilgilenen öğrenciler, büyük bir ilgi ve merakla katılımcılara sorular yöneltiyor. Bu etkileşimli konferans, öğrencilerimizin kendilerini ifade etme yeteneklerini geliştirmeleri açısından da ayrıca önemli. Bunun yanı sıra, EY Türkiye bu yıl ilk kez işe alım sınav ve mülakatlarını etkinliğimiz kapsamında üniversitemizde gerçekleştirdi. Mezun olmaya hazırlan öğrencilerimize son derece önemli ve değerli bir fırsat sunuldu. Değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından başarılı olan öğrencilerimiz mezuniyetlerinin ardından yeni işlerine başlayacaklar” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.