Site Rengi

DOLAR 32,3695
EURO 35,0258
ALTIN 2.325,72
BIST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

İl Sağlık Müdürü Bilge, Hastaları Evlerinde Ziyaret Etti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde evlerinde ziyaret ettiği hastalara çiçek takdim etti. 
Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Evde Sağlık Hizmetleri' ekibiyle birlikte hastaların evlerine ziyarette bulunan Doç. Dr. Uğur Bilge, yapılan hizmeti yerinde görürken hastalara da şifalar diledi. Hasta ve hasta yakınlarının hizmetle ilgili görüşlerini de alan Bilge, "Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en rahat ve ulaşılabilirliği kolay bir biçimde yararlanmasını istiyoruz. Bu çalışmaların hasta yakınları tarafından da memnuniyetle karşılandığını ifade ederken amacımız bu hizmeti daha geliştirerek daha fazla hastaya ulaşmaktır. İl Sağlık Müdürlüğü olarak diğer özel günlerde olduğu gibi, bayan hastalarımızı bu özel günde ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor hem de günlerini kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan kadın hastalar ve hasta yakınları ise böyle özel günlerde unutulmamanın kendilerini mutlu ettiğini ve moral bulduklarını dile getirdi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kurumda çalışan kadınları da unutmayan İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, çalışanlara gül verdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.