Site Rengi

DOLAR 32,4910
EURO 34,9434
ALTIN 2.431,05
BIST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

İl Sağlık Müdürü Bilge ‘Küçük Adamlar Mutlu Oyunlar’ Kapsamında Küçük Hayatları Ziyaret Etti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Eskişehir H Tipi Cezaevi İnfaz Kurum Müdürlüğünün imzalamış olduğu Küçük Adamlar Mutlu Oyunlar projesinin protokolü gereği proje sahibi İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ve ekibi cezaevinde yaşayan 0-6 yaş grubu çocukların “Ramazan Bayramı “ nı kutlamak için cezaevini ziyarette bulundular.

Küçük Adamlar Mutlu Oyunlar projesi kapsamın da Ramazan Bayramı maneviyatıyla; Eskişehir H tipi Ceza ve İnfaz Koruma Kurumunda kalan suç işleyen annelerin yaşamına dahil olan 0-6 yaş grubu çocukların sosyal ve ruhsal yönden motive edilmesi, onlara bayram sevincinin yaşatılması noktasında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık taramaları yapıldı ve çocuklara bayram kıyafetleri ve bayram hediyeleri verildi. İl Sağlık Müdürü Bilge ve ekibi çocukların bu özel günlerde onların unutulmadığının ve bu tür çocukları adına devlet kurumların da güzel şeyler yapabileceği mesajını verilirken annelerin ve çocukların gözlerinden mutlulukları okunuyordu..

“Küçük Adamlar Mutlu Oyunlar “ projesi hazırlanırken sahibi İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ve proje ekibi cezaevindeki çocukların hayat koşullarını çok iyi tespit ederek bir çoçuğun yaşaması gereken asgari duygularla projeyi yürütmektedir. İl sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge Küçük Adamlar Mutlu Oyunlar “ projesi çocuklar adına mutluluk, anneleri adına umut ve devletin sıcak şefkatli yüzünü gösterme projesidir”.dedi. Çocuk ve annelerinden gelen daha önce yapılan etkinliğe benzer bir etkinlik talebini de olumlu karşılayan Bilge, bayram sonrası yeni bir etkinlik planlanacağının da sözünü verdi.

Eskişehir İnfaz Koruma Kurumunda kalan suç işleyen annelerin yaşamına dahil olan 0-6 yaş grubu çocukların kendi yada dışarıda aileleriyle yaşayan diğer çocuklardan hiç farkının olmadığını sadece onların şanssız olduklarını dile getirirken bu projeyi uygulamaktan ve bu çocuklarla bu manevi bayram havasını solumaktan mutlu olduğunu iletti. Küçük Adamlar Mutlu Oyunlar projesi ile Ramazan Bayramı öncesi Arife günü minik hayatlar ziyaret edildi, hediyeleri verildi ve çocukların sağlık taraması yapıldı. Çocukların ve annelerinin taleplerini olumlu karşılayan İl Sağlık Müdürü Bilge, yeni bir etkinlik için de talimat verdi.

“Küçük Adamlar Mutlu Oyunlar “proje sahibi ve proje yöneticisi olan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ,çok duygulanarak öncelikle proje ekibine , sponsor olan kişilere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ve şükranlarını iletti ve bu projelerin çocuk sağlığına maddi ve manevi faydanın sağladığını görerek” çocuklara en kısa sürede tekrar yeni etkinliklerin de sözünü verdi. Eskişehir H Tipi Ceza ve İnfaz Koruma Kurumu Müdürü Kamil Özdemir ise; İl Sağlık Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz Küçük Adamlar Mutlu Oyunlar projesi ile Kurumlar arası işbirliğinin güzel bir örneği sergiliyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ederim. dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.