Site Rengi

DOLAR 32,3691
EURO 34,9702
ALTIN 2.326,20
BIST 9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge Hastaları Evlerinde Muayene Etti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü “Evde Sağlık Hizmetleri” kapsamında birçok hastanın evlerini ziyaret edip, hastaların tedavisi için seferber oldu.

Ev ziyaretlerine bizzat İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge de katıldı. Hastaları muayene eden Doç. Dr. Uğur Bilge, Haber Ötesi Ajansı’na evde sağlık hizmetleri hakkında bilgi verirken, sorulan bazı soruları da cevapladı.

Doç. Dr. Uğur Bilge hastaları muayene edip, onların dertlerini dinledi. Hasta yakınlarının ikram ettikleri kahveleri içerken de sorularına cevap verdi. Uğur Bilge; “Evde hasta ziyaretlerini sık sık yaptıklarını ve devletin hastalara verdiği değeri anlattı. Bu çalışmaların hasta ve hasta yakınları tarafından da memnuniyetle karşılandığını dile getiren Bilge, isteyen herkes bu hizmetten faydalanabilir.” dedi.

Sorulan sorular arasında şehir hastanesi ve hizmet vereceği alanlar da olurken, Uğur Bilge; “Hiçbir alanda hastalarımızı mağdur etmediğimiz gibi kardiyoloji ve onkoloji hastaları da şehir hastanelerinde çok daha iyi şartlarda hizmet alacak olup, onkolojik hastalara poliklinik ve yatan hasta hizmeti çok daha yüksek kalitede verilecektir. Devlet hastanesindeki iki anjiyo cihazı üç cihaza çıkacaktır. Bizim amacımız halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak.” dedi.

Hasta yakınlarına çiçek takdim eden İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge hasta yakınlarına geçmiş olsun diyerek evlerden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.