Site Rengi

DOLAR 32,4948
EURO 34,9777
ALTIN 2.439,12
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

İl Sağlık Müdürü Hastaları Evinde Ziyaret Etti.

15.08.2019
A+
A-

    Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, hasta ziyaretlerine devam ediyor.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, hastanelerden ve sağlık kuruluşlarından hizmet alıp taburcu olan hastalara evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Son olarak Yunus Emre Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören ve sonrasında taburcu olan emekli öğretmen Yunus Köroğlu ve ailesini Akrabaşı mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.
Geçmiş olsun dileklerini ileten Müdür Bilge, ev ziyareti yaptığı hastaya sağlık sorunları ve aldıkları sağlık hizmetleri hakkında memnuniyetlerini sorarak bilgiler aldı.

    Amaçlarının hasta ve yakınları ile yüz yüze görüşerek sağlık hizmetleri ile ilgili geri bildirim almak olduğunu belirten Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge“ Sağlık kuruluşlarımızdan hizmet alan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Ev ziyaretlerinde Aile hekimliğinden, Evde Sağlık Hizmetinden,112 acil sağlık hizmetlerinden faydalanan hastalarımıza, yoğun bakımda yatan hastalara, doğum yapan hastalara kısaca sağlık hizmeti alan tüm vatandaşlarımızı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletmeye çalışıyoruz. Sağlık hizmetleri ile ilgili yaşadıkları problemleri not alıyoruz. Sağlık hizmetlerinin daha iyi noktalara getirilmesi amacıyla saha çalışması yapıyoruz. Memnuniyetten ziyade yaşanan aksaklık ve eksiklerin tespitini yaparak giderilmesi için gayret sarfediyoruz, bu ziyaretlerimizi hizmet kalitemizi yükseltmek adına devam ettireceğiz." dedi.

      Ziyarette  hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen ve sağlık alanında hasta yakınları tarafından sorulan sorulara da cevaplar veren İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge; “Hastanelerde yatan hastalar bazen dörder kişilik  odalarda tedavi görüyor, sizce bu çok değil mi? Açılacak olan şehir hastanesine gittiğimizde ücret farkı ödeyecek miyiz? " Sorularına, " Bizim en önemli amaçlarımızdan bir tanesi hastalarımızın nitelikli yataklara kavuşması. Yunus Emre Devlet Hastanemizin yeni binasını hizmete soktuğumuzda, şehir hastanemiz açıldığında artık çok yataklı odalarımız olmayacak. Hastalarımız bir veya iki kişilik odalarda, içerisinde banyo ve tuvalet olacak şekilde hizmet alacak. Bu iki hastanemizle birlikte Eskişehir’deki nitelikli yatak sorunu çözülmüş olacak. Şehir Hastanesinden sağlık hizmeti alacak vatandaşlarımızda Devlet hastanelerimizden bir hasta mali anlamda nasıl hizmet alıyorsa şehir hastanesinde de aynı şekilde hizmet alacak. Ek ücret istenmeyecek.” cevaplarını verdi.

 Gördüğü tedavi sonrası Yunus Emre Devlet Hastanesinden taburcu olan emekli öğretmen Yunus Köroğlu ise Sağlık Müdürü Bilge ve Hastane Yöneticilerinin geçmiş olsun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

 Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge' nin gerçekleştirdiği ziyarete, Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle ve Hastane Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kurtça Emin Kaya eşlik eti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.