Site Rengi

DOLAR 32,3862
EURO 35,1212
ALTIN 2.325,46
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Çakacak Başkanlığında Yapıldı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı, Vali Özdemir Çakacak’ın başkanlığında yapıldı 
Valilikteki toplantıya; İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Büyükşehir Belediyesini Temsilen Oğuzhan Özen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü Temsilen Mithat Mutu ve kurul üyeleri katıldı. 
Kasım ayı içerisinde Eskişehir’de oynanacak tüm müsabakaların centilmence başlayıp centilmence bitmesini dileyen Vali Çakacak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Bizim en önemli önceliklerimizden bir tanesi sporda şiddetin önlenmesidir. Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde gittiği müsabakalardan zevk almasını, keyif almasını istiyoruz. Spor; saygı, sevgi, hoşgörü, dostluk paylaşımı gibi kişiye değer kazandırma adına önemli bir özelliğe sahiptir. Sporu biz ortak dil olarak görmek istiyoruz. Bu toplumsal olarak hepimizin görevidir” ifadelerini kullandı.

Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında alınması gereken güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantıda ilgili kanun gereğince; spor müsabakalarında istenmeyen olayların önüne geçilmesi için alınması gereken tedbirler ve bu tedbirlerin uygulamalarının sağlanması, önlem ve yöntemlerin tespiti, spor müsabakalarında meydana gelen olayların nedenleri ve kaynakları ile bu olaylara neden olan diğer sorunların çözümü ile ilgili ortak kararlar, kurul üyelerince imza altına alındı.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.