Site Rengi

DOLAR 32,5664
EURO 34,8797
ALTIN 2.434,79
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

İnönü Belediyesi ile ESOGÜ El Ele

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Sarı'nın, öğretim görevlileri ve yüksek lisans öğrencilerinden oluşan bir heyetle İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u ziyaretinde, turizm alanındaki çalışmalar ele alındı. 
Ziyarette, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ile ESOGÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Sarı başkanlığındaki heyetin birlikte yaptığı toplantıda, İnönü'de geçen beş yıllık dönemde turizm açısından yapılan çalışmalar ve gelinen nokta değerlendirildi. İnönü Belediyesi-ESOGÜ Turizm Fakültesi işbirliği açısından çok verimli geçen toplantıda 2014-2019 yılları arasında gerçekleştirilen tanıtım çalışmalarının yanı sıra; yabancı öğrencilerin ilçede konuk edilmesi, Karargah Müzesi, Alçengel ve Sultan Alaaddin camilerinin restorasyonları, Kanlıtaş Höyüğü, jeotermal çalışmalar, ilçede bulunan havuz ve sosyal donatı alanları ile birlikte havacılık faaliyetleri enine boyuna masaya yatırılarak, önümüzdeki beş yıllık dönemde yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 
Toplantıda, İnönü'nün tarihi ve turistik dokusunun yanı sıra inleri ve açık fay hattı ile doğa turizmi olarak da önemli bir merkez olduğunu belirten Başkan Bozkurt, ilçenin yerli ve yabancı turistler tarafından gezilip görülecek bir konuma gelmesi için geçen beş yılda olduğu gibi yeni dönemde de belediye-üniversite işbirliğiyle önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.