Site Rengi

DOLAR 32,5771
EURO 34,7943
ALTIN 2.511,15
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

İnönü’de 19 Mayıs Coşkusu

15.08.2019
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. Yıldönümü İnönü İlçesi’nde coşkuyla kutlandı.

Tören İnönü İlçesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Çelengin sunumun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı okunduktan sonra, ilçe kaymakamı Mustafa Taş ve Belediye Başkanı Kadir Bozkurt,  öğrencilerin ve ilçe halkının bayramını kutladı.

Törende günün anlanma ve önemine ilişkin konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Kuzey Aydın yaptı.  Tören, Vehbi Koç Ortaokulu, İnönü Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Nene Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları programlar; İnönü Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan halkoyunları gösterisi ile devam etti.

İnönü İlçesinde gerçekleştirilen törenler; ‘Gençlik Haftası’ kapsamında düzenlenen turnuvalar ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Mustafa Taş, Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Büyük ve okul müdürleri tarafından verilmesi ile sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.