Site Rengi

DOLAR 32,5878
EURO 34,8455
ALTIN 2.503,43
BIST 9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

İnönü’de Halısaha Tesislerinde Sona Yaklaşıldı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir’in İnönü ilçesinde yapımına başlanan halı saha tesislerinde sona yaklaşılıyor.

İnönü İsmetpaşa Mahallesinde mevcut bulunan halı saha tesisleri yenilenerek önümüzdeki günlerde ilçe gençlerin ve sporseverlerin hizmetine sunulacak. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, sona yaklaşılan çalışmaları yerinde incelerken çalışmalar hakkında ilgili personelden bilgi aldı. Tesislerde halı sahanın yanına aynı zamanda sporseverlere basketbol ve voleybol sahası da kazandırılırken sosyal tesis binasında duşa kabin, soyunma odaları ve tuvaletler de yenilenerek yeni görünümüne kavuştu. Basketbol ve voleybol sahasında saha çizgilerinin belirlenmesi ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte tesisler İnönü Belediyesi tarafından ilçe gençlerin ve sporseverlerin hizmetine sunulacak. 

Spor tesisleri ile ilgili açıklama yapan Başkan Bozkurt, “İnönü Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi spor alanında ilçemize yakışır bir tesis kazandırıldığı için çok mutluyuz. Çalışmalarımızda mutlu sona yaklaştık. Halı saha, basketbol ve voleybol sahaları ilçemiz gençlerine ve sporseverlerine hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.