Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

İnsan Vakfı Lübnan’da Kardeşlerine Destek Oluyor!

İnsan Vakfı Lübnan’da Kardeşlerine Destek Oluyor!
11.08.2020
A+
A-

İnsan Vakfı Lübnan’da yaşanan felaket sonrası yardım kampanyası başlatarak Lübnanlı kardeşlerine destek oluyor.

İnsan Vakfı bölgede

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta meydana gelen patlamanın ardından yaraları sarmak üzere İnsan Vakfı harekete geçti. İnsan Vakfı Acil Yardım Personeli ve beraberindeki ekip, patlamanın yaşandığı Beyrut’ta acil yardım faaliyetlerini koordine etmek üzere bölgeye geçti.

İnsan Vakfı Lübnan’da çalışmalara başladı

İnsan Vakfı, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta meydana gelen patlama sonucunda durum tespiti ve acil sağlık yardımı için yardım kampanyasına başlıyor. Evleri, işyerleri yıkılan, yakınlarını kaybeden ve yardım bekleyen Lübnanlılara yardım ulaştırıyor.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, Beyrut Limanı’nda meydana gelen patlamanın ardından İnsan Vakfı Acil Yardım Ekibi, Beyrut’a hareket etti. Bölgeye ulaşan ekip, ilk etapta mağdur olan yüzlerce kişiye sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Bölgede, gıda kumanyası, tıbbi malzeme ve hijyen paketi dağıtımı yapılacak.

İnsan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Kızılkoca: “Patlamadan en çok zarar gören bölgelerde gıda dağıtımlarına başladık. Ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor. İnsan Vakfı olarak yardım elimizi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz. İnşallah Lübnan’da çalışmalarımızı hızlandıracağız.” açıklamasında bulundu.

Nasıl Bağış Yapılıyor?

İnsan Vakfı Lübnan halkının yaralarının sarılması için ayrıca bir acil yardım kampanyası başlattı. Vakıf aracılığıyla Lübnan halkına yardımda bulunmak isteyen hayırseverler, ACİL yazıp 1471’e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilecek.
Daha fazla bağışta bulunmak isteyenler ise vakfın internet sitesinden www.insanvakfi.org.tr ya da banka hesap numaralarına LÜBNAN YARDIM açıklaması ile bağışta bulunabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.