Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

İŞKUR’dan THK’na Memur Alım İlanı

15.08.2019
A+
A-

Türk Hava Kurumu Eskişehir ve Türk Kızılay İstanbul adresine yerleştirmek üzere İŞKUR üzeriden başvuru yapılacak olan büro memur alımı yayımladı. Başvuracakların lise ve ön lisans olması gerekirken ayrıca engelli adayların da başvurabileceği öğrenildi.
Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkez Müdürlüğü bünyesine alınacak olan en az lise mezunu 1 engelli büro memuru için,
00004807379 İŞKUR ilan numarası ile İŞKUR Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından yapılan ilan içeriğine göre adayların en az lise veya dengi okul mezunu olması, kadın erkek 18 yaşından büyük olması, bilgisayar kullanmayı bilmesi, Office programlarına hakim olması adaylarda aranan şartlardandır.
Türk Hava Kurumu 1 engelli büro memuru alımı ilanına başvurmak isteyen adayların 21 Şubat 2019 tarihine kadar İŞKUR hizmet binalarından veya İŞKUR internet sitesi üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvuran adaylara 07 Şubat 2019 tarihinde Eskişehir İŞKUR İl Müdürlüğünde mülakat yapılacak.

Türk Kızılay Marmara Bölge Kan Merkezi bünyesine alınacak olan 1 kişi engelli büro memuru personel alımı için ise 00004817699 İŞKUR ilanları numarası ile İŞKUR Pendik Hizmet Merkezi bünyesinde yapılan alım içeriğine göre adayların en az önlisans mezunu olması, kadın erkek 20 ile 35 yaş arasında bulunmaları, aktif olarak bilgisayar kullanabilmesi, ofis çalışma şartlarına uyum sağlayabilmesi, adaylar arasında SAP kullanabilen tercih sebebi olacak. Alınacak personelin mali işler, idari işler ve insan kaynakları alanında tecrübeli olması şartları aranıyor.
Türk Kızılay 1 engelli büro memuru alımı ilanına başvurmak isteyen adayların 01 Mart 2019 tarihine kadar işkur hizmet binalarından veya işkur internet sitesi üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor.
İnternet üzerinden başvuru yapan adayların 0216 458 05 00 ile irtibat kurarak her pazartesi düzenlenecek olan toplu görüşmelere katılması gerekiyor.

00004807379 İŞKUR ilan numarası ile İŞKUR Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından yapılan ilan içeriğine göre adayların en az lise veya dengi okul mezunu olması, kadın erkek 18 yaşından büyük olması, bilgisayar kullanmayı bilmesi, Office programlarına hakim olması adaylarda aranan şartlardan…
Türk Hava Kurumu 1 engelli büro memuru alımı ilanına başvurmak isteyen adayların 21 Şubat 2019 tarihine kadar İŞKUR hizmet binalarından veya İŞKUR internet sitesi üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor Başvuran adaylara 07 Şubat 2019 tarihinde Eskişehir İŞKUR İl Müdürlüğünde mülakat yapılacak.
Türk Kızılay Marmara Bölge Kan Merkezi bünyesine alınacak olan 1 kişi engelli büro memuru personel alımının ilan numarası ve alım şartları aşağıdadır.
00004817699 İŞKUR ilanları numarası ile İŞKUR Pendik Hizmet Merkezi bünyesinde yapılan alım içeriğine göre adayların en az önlisans mezunu olması, kadın erkek 20 ile 35 yaş arasında bulunmaları, aktif olarak bilgisayar kullanabilmesi, ofis çalışma şartlarına uyum sağlayabilmesi, adaylar arasında SAP kullanabilen tercih sebebi olacaktır. Alınacak personelin mali işler, idari işler ve insan kaynakları alanında tecrübeli olması aranan şartlardan…
Türk Kızılay 1 engelli büro memuru alımı ilanına başvurmak isteyen adayların 01 Mart 2019 tarihine kadar işkur hizmet binalarından veya işkur internet sitesi üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor.
İnternet üzerinden başvuru yapan adayların 216 458 05 00 ile irtibat kurarak her pazartesi düzenlenecek olan toplu görüşmelere katılması gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.