Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

İşte Vatan Sevgisi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Cevizli Mahallesi’nde askere gidecek olan İsmail Ünlü için kına merasimi düzenlenirken, teyze ile yeğenin objektiflere yansıyan sevinç içindeki fotoğrafı, âdete 'İşte vatan sevgisi bu' dedirtti. 
Ünlü'nün asker eğlencesine çok sayıda vatandaş katılırken, kına merasiminde duygusal anlar yaşandı. Seyitgazi ilçesinin Cevizli Mahallesinden vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan İsmail Ünlü'nün asker kınasına mahallenin askere gidecek gençleri de katıldı. Düzenlenen gecede gönüllerince eğlenen gençler hep bir ağızdan ''Vatan sana canım feda'' diye bağırdılar. 
Asker Anası Döndü Ünlü; ''Bugün burada evladımıza kına yakacağız Rabbim inşallah hayırlısıyla gidip gelmesini göstersin. Allah’ım bütün giden askerlerimize sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin'' diye belirtti. 
Askere gidecek olan İsmail Ünlü ise; ''Vatan borcu namus borcu, bizler anamızı, babamızı, bacımızı, vatanımızı ve milletimizi korumak için Peygamber ocağı olan askere gidiyoruz. Hayırlısı ile gidip gelmek nasip olsun'' diye belirtti. 
Askerin kınasını yakan teyzesi Zeynep Uçar ise; ''İsmail'imize kınamızı yaktık, onu askere gönderiyoruz Rabbim hayırlısı ile gidip gelmesini göstersin inşallah''diye belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.