Site Rengi

DOLAR 32,5611
EURO 34,7000
ALTIN 2.517,24
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

İYİ Parti Adaylarını Tanıttı

15.08.2019
A+
A-

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlediği törenle Belediye Başkan Adaylarını tanıttı.

Adayların tanıtıldığı toplantıya İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl katıldı.

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Serdar Ulucan, Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cantaş olarak kamuoyuna tanıtıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca törende yaptığı konuşmada “Mihalıççık ve Sivrihisar’da güç birliği adına İYİ Parti seçimlere giriyor. Odunpazarın’da bir güç birliği oluşturamadık. Ayrı ayrı seçimlere giriyoruz. Büyükşehir ve başta Tepebaşı olmak üzere diğer tüm ilçelerde ise CHP ile güç birliği olarak seçime giriyoruz. Güç birliği içinde olduğumuz CHP adaylarımıza başarılar dilerim. Onların başarı ile seçimden çıkmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İlk fırsatta güç birliği dâhilinde olan tüm CHP adaylarını ziyaret ederek kendilerine desteklerimizi göstereceğiz. İYİ Parti Eskişehir il ve ilçe teşkilatları yapılan mutabakat metninin tamamına harfiyen uymak konusunda kararlıdır ve uymaktadır. Şu ana kadar geçen zaman içinde Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ve CHP İl Başkanı Sayın Abdülkadir Adar’a da gösterdikleri hassasiyet ve çabalar için teşekkür ederim. Umuyorum ki 31 Mart akşamında güç birliğimiz meyvelerini verecektir. Mutabakat metninde güç birliği partileri olan CHP ve İYİ Parti’den aday olamayan aday adayları diğer partiden aday olamaz hükmü bulunmaktadır. Özellikle İYİ Parti ve CHP’den güç birliği kararı sonrasında beklentisi olan aday adaylarımıza ve hemşerilerimize bu hükmün altını çizerek hatırlatmakta yarar görüyorum” dedi.

Mihalıççık ve Sivrihisar’ı İYİ Belediye yapmaya yemin ettik diyen Tunca, “Biz İYİ Parti olarak Odunpazarı’nı, güç birliği içinde olduğumuz Mihalıççık ve Sivrihisar’ı İYİ Belediye yapmaya yemin ettik. Eskişehir’in en mütevazı bütçesine sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Para ile seçim kazanılamayacağını en iyi bu seçimde göreceksiniz. Değerli arkadaşlar, bütçemiz küçük ama bizim kocaman yürekli başkan adaylarımız var. Kocaman yürekli partililerimiz var. 40 Çerisiyle Çin sarayını basan Kürşatlarımız gibi adaylarımız var. Mihalıççık, Serdar Ulucan Başkanımla İYİ olacak. Sivrihisar, Hüseyin CANTAŞ başkanımla İYİ olacak. Odunpazarı Salih Karabacak Başkanımla İYİ olacak. Adaylarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.