Site Rengi

DOLAR 32,5998
EURO 34,8045
ALTIN 2.495,11
BIST 9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

İyi Parti Başkan Yardımcısı Serap Diker’den Gündeme Dâir Basın Açıklaması

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Eğitim, Kültür ve Sanattan Sorumlu Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Serap Diker; Ramazan ayı, Kadir Gecesi ve cumâ günü haseviyle bir basın açıklaması yaptı. Ayrıca Diker, yarın yapılacak Lise Giriş Sınavı için de öğrencilere başarılar diledi. Diker'in mesajı şöyle:

"Böyle özel bir günde sizlerle birlikte olmak çok güzel. Ramazanımız, Kadir Gecemiz ve Cumamız mübarek olsun, dualarımız kabul olsun. 1 Haziran günü yapılacak Lise Giriş Sınavına girecek olan tüm evlatlarımıza başarılar diliyorum. Sınav kelimesi stres oluştursa da aslında bizleri her zaman bir adım ileriye taşıyan bir olaydır. Yarın gireceğiniz sınav puanla karşılık bulacak, gelecekteki eğitiminize yön verecek, mesleğinizin ilk adımı olacaktır.

Aslında bizler farkında olmadan doğduğumuz andan itibaren sınavdayız. Örneğin ilk ayakta durabilmek bir sınavdır. Onu başarınca yürümeye başlarız, bir süre sonra koşmaya hatta bisiklete binmeye eğer istersek dik dağlara tırmanmaya başlarız. 
Bunları yaparken, her zaman ailemizden destek alır ve birlikte başarırız. Bu sizin ilk ayakta durabilme sınavınız. Hepiniz yürüyeceksiniz emin olun, kendinize güvenin, bu ilk adımınızda biraz sendelerseniz de kendinize inanır ve güvenirseniz bundan sonra daha güzel yürüyebilirsiniz. Biz, geleceğimiz olan siz gençlerimize güveniyoruz.
Yolunuz açık olsun!"

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.