Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

İYİ Parti İl Başkanı Adayı Çam, Delegeleriyle Buluştu

15.08.2019
A+
A-

İYİ Parti İl Başkan Adayı Soner Çam delegelere Büyük Otel’in toplantı salonunda bir araya geldi.
Katılımın yoğun olduğu toplantıya çok sayıda delege katıldı. 11 Mart 2018 tarihinde yapılacak il başkanlığı seçimlerinde adaylığını açıklayan Çam, çalışmalarına gece gündüz, sevgi dilini kullanarak devam ettiklerini söyledi. Soner Cam yaptığı konuşmada şunları belirtti:

Çok değerli delegeler, kıymetli basın mensupları;
Cesaret abidesinin cesur insanları toplantımıza hoş geldiniz diyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit düşen kahraman askerlerimize Cenâb-ı Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine sabırlar niyaz ediyorum.
Yaklaşan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günün’nde dünyanın en zor işini üstlenen tüm kadınların gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Çok değerli basın mensupları, çok kıymetli basın mensupları;

Aranızda beni tanımayanlar olabilir. Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben 01.05.1963 Afyon/Emirdağ/Çiftlik Köyü doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdim. Daha sonra Sosyal Bilimler’den mezun oldum. Uluslararası NLP Trainer (Eğitimcinin Eğitimi) sertifikasına sahibim. 20 yıllık eğitim kariyerim vardır. Evliyim ve 4 çocuk babasıyım. Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanlığı Divan kurulu kurucu üye ve eğitimden ve basından sorumlu başkan yardımcısıyım. BBP’nin kurulmasında ve teşkilatlanmasında rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile beraber çalıştık. 26.08.1996 tarihinde Nizam-ı Âlem Ocakları Başkanlığı yaptım. 30.03.2014 tarihinde yerel seçimlerde Eskişehir/Tepebaşı İlçesinden 1. sıra belediye meclis adayı oldum. Rahmetli cennet mekân Muhsin Yazıcıoğlu ile nimette ve külfette kader birlikteliği yapan bir kardeşinizim. 16 Nisan 2017 referandumdan önce BBP’sinden istifa ettim.

Mega Patent&Yönetim Danışmanlığı ve Eğitim Kalite Merkezi’nin kurucusu ve müdürlüğünü yapmaktayım. Portföyümüzde 30.000’in üzerinde müşteri bulunmaktadır.
İYİ Parti’nin kuruluş amacı ülkemizde ortaya çıkan koltuk kavgaları, ötekileştirme, liyakat sahibi olmayan insanların önemli görevlerde yer alması gibi sorunlardı. Partimiz Eskişehir il teşkilatı 4 ay önce kurulduğunda bu tür sorunlara çözüm getirmek ana hedeflerinden biriydi. Bugün geldiğimiz durumda, üzülerek görüyorum ki özellikle il yönetiminde tıpkı ülkemizin durumu gibi kutuplaşma, ötekileştirme, liyakat sahibi olmayan İnsanların sırf yer edinme, âidiyet hissi, koltuk merakı yüzünden aynı sorunlar oluşmuştur. Benim aday olma sebeplerimden birisi de il teşkilatında sevgi, saygı ve kardeşlik hukukunu yeniden inşa etmek ve seçimlerde partimizi Eskişehir’de birinci parti çıkarmaktır. Bu nedenle noter huzurunda Eskişehir merkezde en az 1 belediye başkanlığı, ilçelerde en az 4 belediye başkanlığı ve en az 2 milletvekili çıkarmayı taahhüt ettiğim belgeyi sunacağım Bu talepleri yerine getiremezsem o gün istifa edeceğime şerifim üzerine söz veriyorum.

Değerli delegeler; kıymetli misafirler;

Ben hiç kimsenin adamı olmadığım gibi birilerinin de adamı değilim. Ben, Türk Milletinin ve vatanseverlerin adamı olduğum gibi; Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği “Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Türk  milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletinin, güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemini yeniden hayata geçirmek için İYİ Parti’yi tercih ettim.

Çok kıymetli dava arkadaşlarım;
İl teşkilatımız dört ay önce kuruldu. 4 ay uzun bir zamandır. Bu sürede içinde bizzat bulunduğum birkaç kahve toplantısı ziyaretleri haricinde halkla maalesef sahaya inerek kaynaşılamadı. Tepebaşı Divan Kurulu ve Yönetim Kurulu Eğitim ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı görevindeyken bu 4 aylık zaman zarfında Siyaset Okulu’nun kurulmasında öncülük ettim. 1 yıllık eğitim programları hazırlayıp bizzat eğitimleri kendim verdim. Geçtiğimiz Tepebaşı İlçe seçiminde hep beraber kardeşlik, sevgi, saygı ortamında nasıl seçim yapılabiliyor gördük. Aday olma nedenlerimden bir tanesi de bu eğitim programlarına tüm parti teşkilatına uygulamak ve birbirimizle uğraşmak yerine halka inmek ve halkla bütünleşmek kaynaşmaktır.

Kıymetli delegeler;
11 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan Eskişehir İYİ Parti 1. Olağan Kongresi’nde il başkanlığına adaylığımı açıkladım. Liyakat, ehliyet sahibi nitelikli kaliteli ve onur mücadelesi veren kadro ile İYİ Parti’yi Eskişehir’de 1. parti yapmaya söz verdik. Her türlü olumsuzluklara rağmen çok kıymetli ve hür iradesine ipotek koydurmayan, vicdanının sesini dinleyecek olan ve büyük resmi gören saygı değer delegelerimiz ile bu kongreyi Allah’ın izni ile kazanacağız. Kazanan İYİ Parti ve Türkiye olacak. Eskişehir İYİ Parti'de bütünleştirici ve kucaklayıcı olacağız. Şeffaf ve esnekliği ön planda tutacağız. Biz partimizde Türk Milleti’ni, ötekileştirmeyeceğiz, dışlamayacağız; tek vücut, tek yürek olarak ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene!’ ruhunu canlandıracağız.
Biz hepimiz aynı kilimin desenleriyiz, Bizler şu’cu, bu’cu değil; bizler hepimiz vatansever, yürekli, iyi insanlarız.

Türklüğü şiar edinen, Hüseyin Nihal Atsız şehitlerimiz için şöyle diyordu:
“İnsan büyür beşikte
Mezarda yatmak için.
Ve kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için…”

Değerlerimizden Üstad Nazım Hikmet ise şöyle diyor:
“Sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak
Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa” mısralarından da anlaşılacağı üzere, ülkemizin bugünkü ülkemizi ne güzel anlatmış, Şairler Sultanı, Üstad Necip Fazıl Kısakürek ise:
“Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya
Yüzüstü çok süründün ayağa kalk Sakarya”

Vatan Elden Gidiyor, Ayağa Kalkın Cesur İnsanlar!
11 Mart 2018 tarihinde İyi Parti Eskişehir 1. Olağan Kongresinde, birbirinden kıymetli delegeler, kendine en uygun olanı seçecektir. yapılan bu tercih ülkemizin kaderini belirleyecek olan bir seçim olacaktır.
Kıymetli zamanınızı verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi arz ediyorum.
Çok değerli, cesaret hareketinin cesur insanları hepinizi saygıyla selamlıyorum, sağ olun var olun. Allah’a emanet olun."

Konuşmanın ardından delegelerle fikir alışverişi yapan Çam, delegelerin fotoğraf çektirme isteklerini tek tek kabul etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.