Site Rengi

DOLAR 32,3799
EURO 35,1599
ALTIN 2.323,52
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

İYİ Parti İl Yönetimi İstifa Etti

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Genel Merkezin yayınlandığı genelge gereği İl Başkanı ; İL Divan Kurulu üyeleri ile İl Yönetim Kurulu üyelerinin istifa ettiği belirtildi.

İyi Parti Genel Başkan yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, parti örgütlerine gönderdiği 'Teşkilatlarda Revizyon Çalışmaları' ile genelde ile taşra teşkilatlarında yerel seçimlerler öncesi ivedi olarak bir revizyon yapılmazı elzem hale geldiğini ifade etti.

12 Ağustos'ta "Daha Yeni Başlıyoruz" sloganıyla 2. Olağanüstü kurultayı yapılıp Genel Merkez Organlarının yeniden seçildiğini ifade eden Aydın, "Yerel seçimlerde aday olacak her kademeden teşkilat yöneticilerine imkan ve fırsat vermek, böylece yerel seçim sürecinde teşkilatlardaki boşalmaların önüne geçmek ve nihayet yeni katılımlarla İYİ Parti ailesini daha da büyütmek partimiz açısından büyük önem taşımaktadır" dedi.

İY Parti Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın'dın teşkilatlara gönderdiğini genelgede şunları ifade etti:

"Bu güne büyük bir özveriyle, türlü imkansızlıklar içinde ve fedakarca görev yapan teşkilatlarımızda 24 Haziran seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere çeşitli vesilelerle boşalmalar olmuş ve netice itibariyle taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir revizyon yapılması elzem hale gelmiştir.

Bütün bu gelişmeleri dikkate alarak; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Başkanlığında 30 Ağustos 2018 tarihinde toplanan İYİ Parti Başkanlık Divanı, partimizin taşra teşkilatlarındaki revizyon çalışmalarına imkan ve fırsak vermek ve yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla bütün il başkanlarımıza yönetimleriyle birlikte istifa etmeleri yönünden bir tavsiye kararı almıştır.

Bütün il başkanlarımızın sorumluluk içinde hareket ederek alınan bu tavsiye kararının gereğini yerine getireceğine dair inancımı belirtir, çalışmalarınızda başarılar dilerim."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.