Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

İYİ Parti’den Muhacir Dernekleri’ne Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca, Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan, İl ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu’na ziyarette bulundu.

Balkan Kültür Evi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette ülke gündemine ait konularla beraber, halka hizmet eden belediyeciliğin nasıl olması gerektiği konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Sibel Sevim’in de düşüncelerini aktardığı sohbette, Prof. Sibel Sevim; ülkemizin en büyük sorununun eğitim olduğunu vurgulayarak, dışarıdan bir eğitim modeli aranması ve alınması yerine, Köy Enstitülerinin model alınması gerektiğini ve tarım konusunda çiftçilerimize de her türlü eğitimin verilmesi gerektiğini söylemiştir.
Dernek üyeleri, Çankaya ve Üniversite Evleri başta olmak üzere bazı mahallelerde hizmet anlamında eksiklerin olduğunu söyleyerek, 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde İttifakı olan CHP belediyeleri ile birlikte mevcut sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında İYİ Parti olarak hizmet beklediklerini söyledi. Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyon Başkanı Recep Demir, belediyecilik hizmetinin halka yönelik bir anlayış olduğunu, bu nedenle Belediye Meclis üyelerinin, Avukat, Mühendis gibi mesleklerin yanı sıra işçi ve memur olan kişilerden de seçilmesi halka hizmet anlamında daha fazla etkili olacağını açıkladı.
İl Başkanı Ramis Tunca, İYİ belediyecilik hizmetinin temelinde dürüstlük ve liyakatin benimsediği bir belediyecilik anlayışının hakim olduğunu ve bu temelde hizmet verecek belediyelerle halkı tanıştıracaklarını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.