Site Rengi

DOLAR 32,3370
EURO 35,1959
ALTIN 2.247,60
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
14°C
Parçalı Bulutlu
Sal 8°C
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 8°C

İyi Parti’li İsmail Koca’dan ‘Kongre’ Açıklaması

İyi Parti’li İsmail Koca’dan ‘Kongre’ Açıklaması
05.07.2020
A+
A-

İyi Parti’li İsmail Koca, partisinin Eskişehir kongresi ile ilgili açıklama yaptı. Koca açıklamasında daha önce açıkladığı il başkanlığına adaylığını geri çektiğini ifade etti. Koca’nın açıklaması şöyle: “Eskişehir’in çok kıymetli basın mensupları ve değerli kamuoyuna!

Cesurlar hareketi olarak çıktığımız bu yolda; kaybolan adil düzene, yok olmaya yüz tutan demokrasiye, liyakata, toplum içerisinde oluşturulan kutuplaşma ve ayrıştırmaya karşı bir mücadele başlatarak genel başkanımız, yol başçımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde İyi Parti çatısı altında 25 Ekim 2017 tarihinde, aziz Türk milleti olarak hep birlikte bayram sofrasında buluşmak için bu kutlu yola çıktık.

İllerimizde genel merkezimizin öncülüğünde, teşkilatlanma çalışmalarımız devam ederken, iktidara verdiğimiz göz dağı ve korkunun sonrasında bir baskın genel seçim, hükümet sistem değişikliği referandumu ve mahalli idareler seçimlerinden, yüzümüzün akıyla çıkarak Türk milletinin teveccüh ve desteklerini kazanarak, temsil makamlarında İyi Parti ailesi olarak yer aldık.

Sayın genel başkanımızın kuruluş aşamasından bu zamana bizlere ilke edindirdiği

• “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer.”
Yanlışı doğrular ile

           Kötüyü iyilik ile

           Korkuyu cesaret ile

           Haksızlığı hakkaniyet ile

           Yalanları hakikat ile

          Yeneceğimizden hiç bir an tereddüt etmedik ve etmeyeceğiz.”

Sözlerini kendimize şiar edinerek kuruluş aşamasından başlayarak, her kademesinde yer aldığımız İyi Partimizde; dün de vardık, bugün de varız, yarın da var olacağız.

Genel merkezimizin olağan kongre süreci başladıktan sonra ilimizde gerçekleşen delege seçimleri ve ilçe kongrelerimizden sonra hepimizin malumu olduğu üzere 5 Temmuz 2020 Pazar günü il kongremizi gerçekleştireceğiz. Eskişehir’imizi siyaseten,ekonomik,sosyal,kültürel ve temsilen bulunduğu yerden, hak ettiği daha ileri noktalara taşımak için, hem partimize hem de şehrimize katkı sağlayacak projelerimiz ile yol arkadaşlarımla birlikte olağan kongre startı verildiğindekamuoyununda bildiği üzere, büyük bir heyecan ve özveriyle çalışmalarımıza başladık.

Fakat mevcut atanan yönetimin gerçekleştirdiği üye kampanyalarında partimize kazandırdığımız iyi insanların üye yapılmayarak, kayıtları askıda tutularak, gerçekleşen delege seçimlerinde bizlerin referansı ile partimizde temsil yetkisi almak için, delege adaylığına müracaat eden kıymetli üyelerimizin delege başvurularının zorlaştırılarak, delege seçimlerinin sadece kendilerine oy verecek sistem haline dönüştürerek, kırsal ilçelerimiz, mahallelerimizin temsilcilik noktasında yok sayılarak eş, dost, akraba ilişkileri ön planda tutularak, partimizin ilkelerine yakışmayacak bir biçimde bir çok sürünceme içerisinde ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. Yapılan bütün zorlaştırma, ötekileştirme ve engellemelere rağmen inanç ve karalılıkla çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Kongre sürecinin İyi Parti tüzüğümüze, ilkelerine yakışan bir şekilde sürdürülebilmesi adına yapılan bütün haksızlıklara, hukuksuzluklara dahil ve müdahil olmadık.

Geldiğimiz noktada adaylığımız ile ilgili spekülasyonlarada son veriyoruz. Hiç bir pazaralık içersinde olmadan, siyasal geleceğimize ilişkin hiç bir yerden vaad almadan, sadece parti içerisindeki gerginliğin bir tarafı olmak istemediğimiz için, iradesi zorlanan,hırpalanan, tehdid edilerek baskı ve yıldırmalara maruz kalan çok kıymetli delegelerimizin yaşadığı zorlukları bilerek,yol arkadaşlarımız ile yaptığımız istişare sonucunda gerçekleşecek olan 2. İyi Parti Eskişehir İl kongresinde il başkan adaylığımdan çekiliyorum.

İl başkanlığı adaylık sürecimde çalışma arkadaşlarım ile birlikte şahsıma güvenen, samimiyetimizi gören, liyakatımıza inanan genel merkez yöneticilerimize, kırsal alandaki ilçe başkanlarımıza, birbirinden kıymetli parti üyelerimize, aday çıkmamız konusunda şahsımın ömür boyu şeref nişanesi olarak taşıyacağım, verdikleri imzaları ile büyük desteklerinden, teveccühlerinden dolayı her birine ayrı ayrı en kalbi duygularımla teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Bilinmesini isterim ki; ne olduğumuzdan ve nereye geldiğimizden daha önemli olan uğrunda mücadele verdiğimiz insanların vicdanlarında nerede olduğumuzdur. İddiamız, kararlılığımız ve çalışmalarımız devam edecektir.

‘’Biz hep birlikte iyiyiz. İyi Partiliyiz. Kocaman bir Âilemizin.”

Gerçekleşecek olan kongremizde; dün atanmış, bugün elindeki yetkilerini kullanarak seçilecek olan, il başkanı ile beraber yönetim kurulu üyelerine de çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim. Unutulmasın ki  cesurlar hareketinin birer neferleri olarak, yapılacak olan parti çalışmalarımızda  her doğrunun her ‘İyi’ işin yanında, yapılan yanlış ve şahsi hesapçı işlerin de dün olduğu gibi yarınlarda da karşısında olacağımızın bilinmesini isterim.

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir!

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir.

İyiliğe inanın, iyilikle kalın!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.