Site Rengi

DOLAR 32,4733
EURO 34,9494
ALTIN 2.436,73
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

İyi Parti’li Karabacak: ‘Bu Belirsizliği Ortadan Kaldıracağız’

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Huzur Mahallesi’ndeki toplantıda imar sorununun yatırımlar önündeki en büyük engel olduğunu söyledi.

“Önceliğimiz imar konusundaki belirsizliği ortadan kaldırmak” dedi.
İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve parti yöneticileriyle birlikte Bardakçı Köyü Kalkındırma, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek başkanı Hasan Hüseyin Altın, yönetimi ve Huzur Mahallesi sakinleri tarafından karşılanan İyi Partililer, bölgenin sorunlarını dinledi. Bölgenin imar, temizlik, alt ve üst yapı sıkıntılarının bir türlü çözülemediğini ifade eden vatandaşlar: “Bu çağda böyle geri kalmış mahalle mi olur?” diye sordu.

'Sorumluluktan kaçıyorlar'
Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak ise kentin kangrene dönüşen imar sorunu konusunda kurumların sorumluluk almaktan kaçındıklarını söyledi. Kurumların yetki kaosunun faturasının vatandaşa kesildiğini vurgulayan Salih Karabacak, “İmar meselesi bizim ivedilikle ele alacağımız konuların başında. Biliyoruz ki bu belirsizliği ortadan kaldıramaz ve sorunu aşamaz isek o bölgelerimize ne sağlıklı yatırım yapılabilir ne de sağlıklı yaşam olanağı sağlanabilir. Zaten görünen köy kılavuz istemiyor. Huzur Mahallesi dahil imar sorunu olan mahallelerimizin durumu ortada” dedi.

'Her mahalle yaşanabilir olacak'
Odunpazarı Belediye Başkanı seçildiğinde her mahallenin Avrupa standartlarında kapalı pazar yerlerine, gençler ve çocuklar için eğitim, sanat ve spor merkezlerine sahip olacağını söyleyen Karabacak, şöyle devam etti: “Daha yaşanabilir mahalleler için elimizi taşın altına koyacağız. Mahalle, cadde, sokak ayrımı yapmayacağız. Hizmete, yatırıma ihtiyacı olan bölgelere öncelik tanıyacak, belediyenin harcamalarını bu yönde planlayacağız. Huzur Mahallesi hizmet beklerken, ölü yatırımlar yapmayacak, belli bir kesimin değil genelin yüzünü güldüreceğiz…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.