Site Rengi

DOLAR 32,3849
EURO 35,0576
ALTIN 2.326,64
BIST 9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Jandarmadan 179. Yıl İftarı

15.08.2019
A+
A-

 Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak, İl Jandarma Komutanlığının 179’uncu kuruluş yıl dönümü töreni ve ardından düzenlenen iftar yemeği programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.  

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 179’uncu yıl dönümü münasebetiyle Eskişehir Öğretmenevi'nde düzenlenen programa Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Adar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Uysal Ağaoğlu, askeri erkân, vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programa iftar yemeği ile devam edilirken Eskişehir’de ortaokullar arasında düzenlenen ‘Jandarma’ konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Çakacak tarafından verildi. 
Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 179’uncu yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen programda şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmaktan büyük onur duyduğunu dile getiren Vali Çakacak, “Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet eden, tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıl dönümünü kutlamanın, haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Öncellikle Türk milletinin bağrından çıkmış, kamu düzeninin korunması çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman aziz milletimizin hizmetinde olan değerli teşkilat mensuplarımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi. 
(BRS-KA-Y)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.