Site Rengi

DOLAR 32,6910
EURO 34,9201
ALTIN 2.505,20
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

‘Kampüste Reklam Var’ Sektörle Öğrencileri Buluşturdu

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından düzenlenen ‘Kampüste Reklam Var’ın 14’üncüsü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda düzenlendi. 
Etkinliğe sektörden başarılı isimler ve öğrenciler katıldı. Kampüste Reklam Var’ın açılış konuşmasını yapan Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferruh Uztuğ, "Her yıl Kampüste Reklam Var’ın bir parçası olmak beni heyecanlandırıyor. Bu yıl da öğrenciler, derslerde ve sınıfta akan hayat nerelerde farklılaşıyor sorusunu iki gün boyunca, sektörden gelen profesyoneller ile görme fırsatı elde edecek” şeklinde konuştu.

İlk günün konukları P&G firmasından Mert Babayiğit ve Gizem Serter, Alametifarika Kreatif Direktörü Ozan Özüm Özbey, C-Section firmasından, Ender Merter ve Muhabbet Reklam Ajansı oldu. Konuklar, staj için gerekli başvuru süreçlerini ve sektör hakkındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. 
Kampüste Reklam Var 14’ün ikinci gününde ise Effect PR’dan Kaan Öztamur, Ozan Açıktan, Thaat’s İt Kurucu Başkanı Haluk Sicimoğlu, Can Faga ve Celil Nalçakan katılımcılar ile buluştu. Konuşmacılar kendi alanları ile ilgili merak edilenleri anlatıp, soruları cevaplandırdı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.