Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0806
ALTIN 2.297,91
BIST 8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

‘Kamu-Sen Neden Susuyor?’

15.08.2019
A+
A-

Memur Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman Odunpazarı Belediyesi’nde sürgün edilen 34 memurun 9’u Kamu-Sen üyesi olmasına rağmen bu memurların üye olduğu Kamu-Sen temsilcilerinin sustuğunu ileri sürerek "yoksa gizli bir pazarlık mı söz konusu?" diye sordu. "LGBT’ci takipçilerine kalp çıkartmaları göndererek sevgi gösterisinde bulunan Odunpazarı Belediyesi’nin sürgün ettiği 34 memurun 9’u Kamu-Sen üyesi" diyen Karaman açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"Peki biz 34 emekçinin sürgün edilmesini, yapılan hukuksuzluğu duyurmak için sesimizi yükseltirken bu 9 memurun üye olduğu Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı ve Kamu Sen il Temsilcisi neden susuyor?
Biz CHP ve HDP’li belediyelerde yaşanan baskılara karşı sesimizi yükseltirken, hakkını arama gayretini takdir yerine genel başkanlarından başlayarak sürgün üyelerimiz için çirkin benzetmeler yapanlar Odunpazarı Belediyesinde üyeleri sürgün edilirken neden susuyorlar? Bu sendikacılar için ses sadece okullarda üyeleri için müdürlük isterken lazım olan bir şey mi?
Yoksa Türk Eğitim Sen üyesi Ebru Dedeoğlu’nun Odunpazarı Belediyesi’nde Kültür Müdürlüğü görevine getirilmesinin diyetimi bu suskunluk?
Seçim öncesi yapılmış gizli bir pazarlık mı söz konusu? 9 üyesi sürgün edilen Türk Yerel Hizmet Sendikası Şube Başkanı, Kamu Sen İl Temsilcisi hadi bizim gibi eylem yapmaya güç bulamadı basına 2 satır bir kınama niye göndermediler?
Hadi basın açıklamasını da akıl edememiş olabilirler diyelim, üyelerinin hakkını korumak için sosyal medya hesaplarından bir eleştiri de mi yapmaz bir sendikacı bir il temsilcisi? Bunlar sendikacılığı sadece Memur Sen’e hakaret ve küfretmek mi sanıyorlar?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.