Site Rengi

DOLAR 32,5065
EURO 34,9070
ALTIN 2.425,83
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Kanser Farkındalık ve Bilgilendirme Paneli

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü ve Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı’nın, 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla birlikte düzenlediği "Kanser Farkındalık ve Bilgilendirme Paneli" ESOGÜ Prof. Dr. Necla Özdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Panele ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Dinçer ve Hastane Sağlık Hizmetleri Müdürü Burçin Danacı da katıldı.    

Kanser hastalığının, dünyada ve ülkemizde ikinci ölüm sebebi olması nedeniyle taşıdığı önem dolayısıyla konu hakkında bilgilendirmede bulunmak ve farkındalık yaratmak için düzenlenen panelde; kanserin epidemiyolojisi, tedavisi ve tarama yöntemleri, kemoterapi ve radyoterapinin yan etkileri, hemşirelik bakımı ile kanser hastalarında sıklıkla kullanılan port kateter bakımı konuları Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı öğretim üyeleri ve hemşireleri tarafından anlatıldı. Program Hastane Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu tarafından sunulan müzik dinletisi ile sona erdi.      

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.