Site Rengi

DOLAR 32,3835
EURO 35,0225
ALTIN 2.326,63
BIST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Kantinci ve Öğretmen Okulda Kavga Etti

15.08.2019
A+
A-

Geçen hafta Şehit Barış Öztürk Ortaokulunda beden eğitimi öğretmeni ile kantin işletmecisi arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu öğretmenin yüzüne taşla vurularak yaralandığı iddia edildi. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehir Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek, “Şehit Barış Öztürk Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni ile kantin işletmecileri derneği başkanı olan aynı zamanda okulun kantin işletmecisi olan kişi arasında bir tartışma yaşanmıştır. Tartışmanın sonunda öğretmenimizin yüzüne taşla vurulmak sureti ile öğretmenimiz ciddi bir şekilde yaralamıştır. Bu münferit bir olaydır” dedi. 
Olay sonrasında öğretmenle görüştüklerini söyleyen Ördek, “Bu olaydan dolayı, bünyesinde 92 kantin işletmecisi üyesi olan Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası olarak büyük üzüntü duymaktayız. Öğretmenimiz ile gerekli görüşmeler yapılmış olup, Eskişehirli kantinci esnafları adına odamız olarak üzüntülerimizi iletmiş bulunmaktayız. Öğretmenimiz de bu davranıştan ve samimiyetten memnun kalmıştır” diye konuştu.

Yasal İşlem Başlatıldı
“Yaşanan bu olaydan dolayı mesleğini dört dörtlük yapan diğer kantinci esnaflarımızın karalanmasına oda olarak izin vermeyeceğiz” diyen Ördek, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Kantin işletmeleri ilgili Sağlık Müdürlükleri, Milli Eğitim Bakanlığı ve zabıta ekipleri tarafından senede en az iki kez denetlenen ve Türkiye’de sorunların neredeyse sıfıra yakın olduğu nadir mesleklerden biridir. Bu yaşana olayın tüm kantinci esnafına mal edilmesine izin vermeyeceğimizi hatırlatırız. Bu konu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği disiplin kuruluna iletilmiş, bu kişi hakkında yasal işlemler yapılacaktır."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.