Site Rengi

DOLAR 32,3433
EURO 35,1097
ALTIN 2.308,93
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Kantinciler, Erdoğan Tekgöz’den Yana

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Kantin İşletmeleri, yaklaşan ETO seçimler öncesi başkan adayı Erdoğan Tekgöz’ü desteklediklerini açıkladı. Kantinciler Derneği Başkanı Kayar, “Erdoğan Tekgöz içimizden biri, bizi en iyi o temsil eder” dedi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın seçimlerine sayılı günler kala, saha çalışmalarını sürdüren başkan adayı Erdoğan Tekgöz’e, bir açık destek de kantin işletmecilerinden geldi. Eskişehir Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı ve Türkiye Kantinciler Federasyonu Başkan Vekili S. Alper Kayar ile dernek üyeleri, kendilerini ziyaret eden Erdoğan Tekgöz’e tam destek sözü verdi. 50 yıllık ticari geçmişi olan Erdoğan Tekgöz’ün, esnaflıktan yetişerek bugünlere geldiğini söyleyen Başkan Kayar, “Tabandan gelen, paranın ne kadar zor kazanıldığını ve emeğin değerini bilen Erdoğan Tekgöz içimizden, bizden biri…” diye konuştu.

Kimsenin Oyunu Boşa Çıkarmayacağız

“ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün sanayici gözüyle değil, esnaf gözüyle kendilerine baktığını vurgulayan Alper Kayar, “Dolayısıyla sorunlarımıza ve çözüm yollarına hâkim bir isim. Başkan seçildiğinde bize ihtiyaç duyduğumuz konularda destek ve yardımcı olacağına inancımız tam. Ekip olarak ETO seçimlerinde kendisine tam destek vereceğimizin bilinmesini istiyoruz” dedi. Kantin işletmecilerinin destek açıklamasına, teşekkürle karşılık veren Tekgöz de, “Bizlere inanan, güvenen ve koşulsuz destek veren tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Söz veriyoruz; kimsenin güvenini ve oyunu boşa çıkarmayacak, kimseyi pişman etmeyeceğiz. Allah’ın izniyle ETO’da büyük değişim, üyelerimizin tercihiyle başlayacak, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Üyemizin düne ve bugüne dair beklentileri, yarın bizimle birlikte gerçek olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.