Site Rengi

DOLAR 32,4936
EURO 34,9018
ALTIN 2.438,10
BIST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Karacan Seçim Startını Verdi

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için startı Eskişehir Şoförler Odası ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek başlattı.

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimin Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan Karacan, yapmış olduğu ziyaretlerde destek istedi.

Şoförler Odası Başkanı Suat Er konuşmasında “seçim startını bizlerle başlatarak bizleri onurlandırmıştır. Esnaf çocuğu olan vekilimiz bizim içimizden birisi, 7/24 ulaşabildiğimiz, sorunlarımızı aktarabildiğimiz bir kişi. Herkes Harun Karacan gibi olsun, herkes tabana inebilsin, insanlara yakın olsun istiyoruz. Ben şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına yapmış olduğu ziyaret için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Karacan, ziyaretlerini Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile tamamladı.

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.